Gümüşhane Muhtarlar Derneğinde Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Muhtarlar Derneğinde Yeni Dönem

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Gürbüz Demir seçildi.

25.06.2014 11:14  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Gürbüz Demir seçildi.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan olağan genel kurul toplantısına derneğe kayıtlı 164 köy ve mahalle muhtarından 117'si katılırken, 30 yıl muhtarlık tecrübesine sahip Gürbüz Demir 75, mevcut başkan Ekrem Sebat Turan 25, Karşıyaka Mahallesi muhtarı Arzu Ay 15 oy aldı ve 2 oy da geçersiz sayıldı.

Kendisini 2 yıl boyunca başkanlığa seçen köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden yeni başkan Gürbüz Demir, seçimle gelen ve cebinde Türkiye Cumhuriyeti mührü taşıyan muhtarların kendisine destek verdiği müddetçe onların boynunu öne eğdirmeyeceklerini söyledi.

Derneğin ve muhtarlık müessesinin kurumsal kimliğine yönelik çalışmalar yapacaklarını kaydeden Demir, kurumlarla çok iyi diyaloglar kurarak birçok sorunu aşacaklarını, muhtarlara birçok konuda önayak olacaklarını, tüm siyasi partilerle ilişkilerini iyi tutacaklarını söyledi.

Muhtar konuk evi, dernek binası, Özel İdare de ki muhtar odasına görevlendirilecek personel, merkez mahallelerdeki sulama sorunları, muhtarların kurumlarla olan diyaloglarının iyileştirme konuları başta olmak üzere bir dizi projelerden bahseden Demir, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Gürbüz, genel kurula yoğun bir katılım sağlayan muhtarlar ile 2004 yılında kurulan dernekte başta mevcut başkan Ekrem Sebat Turan olmak üzere bugüne kadar görev almış yapmış olan herkese teşekkür etti.

Demir'in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Necati Ergün (Çamlıköy), Süleyman Er (Yağmurdere), Hamza Bayrak (Hasanbey Mahallesi), İhsan Eryılmaz (Hasköy) - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Muhtarlar Derneğinde Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement