Gümüşhane OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

28.01.2015 09:41  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, konuşan Vali Yücel Yavuz, Gümüşhane'de ulaşım sorunun çözülüyor olmasının ve OSB'de talebi karşılayabilecek tahsise müsait parsellerin bulunmasının bölgeyi teşvik uygulamasıyla birlikte avantajlı konumda getirdiğini söyledi.

OSB'nin idari yönden daha fonksiyonel hale gelmesi ve faaliyetlerini daha sistematik bir şekilde yürütmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade eden Yavuz, "Orta vadede hedef OSB'nin tamamen özel sektör mantığıyla ve kendi kendini idare eden bir yapıyla faaliyetini sürdürür hale gelmesi olacak. Tahsisli arazi üzerinde faaliyet gösteren veya tahsis talebinde bulunup çalışmaları devam edenler de dahil olmak üzere patronundan çalışanına kadar herkes bu işin içinde söz sahibi olmalıdır. Gümüşhane'ye OSB binasının yapılması ve diğer müştemilatın hayata geçirilmesindeki temel gaye budur" dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay ve OSB Müdürü Metin Şeker katıldı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement