Gümüşhane'ye 4 Çöp Toplama Aracı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'ye 4 Çöp Toplama Aracı

Gümüşhane\'ye 4 Çöp Toplama Aracı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlenen törenle dağıttığı 229 çöp toplama ve temizlik aracından 4 tanesi Gümüşhane’ye teslim edildi.

13.02.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlenen törenle dağıttığı 229 çöp toplama ve temizlik aracından 4 tanesi Gümüşhane'ye teslim edildi.

Gümüşhane'den Milletvekili Feramuz Üstün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın katıldığı törende köylerde kullanılmak üzere 4 adet çöp toplama aracı teslim alındı.

Bugüne kadar Gümüşhane'ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 28 çöp toplama aracı hibe edildiğini hatırlatan Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, kurumların talepleri ve kendilerinin de takipleri neticesinde hibe edilen araçların hayırlı olması temennisinde bulundular.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan da daha önce Bakanlık tarafından köylerde kullanılmak üzere 2 adet aracın İl Özel İdaresine gönderildiğini, yeni gelen dört araçla birlikte beş ilçenin ihtiyacını görecek çöp toplama aracına kavuştuklarını belirterek, Şiran ilçesinin eksik olan aracı için hazırlanan projenin Bakanlıkta olduğunu ve aracın 2014 yılı içerisinde temin edileceğini söyledi.

Bakanlığın ayrıca köylere çöp konteyneri hibesinde bulunduğunu da hatırlatan Akdoğan, "Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize ve bu işte emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Köylerimizin çöp sorunu bu yatırımlarla birlikte büyük oranda çözülecek." dedi.

Kürtün, Köse ve Torul İlçe Özel İdare Müdürleri ve personeli tarafından Gümüşhane'ye getirilen araçlar önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'ye 4 Çöp Toplama Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement