Gümüşhaneli Asker Van'da Nöbet Yerinde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Gümüşhaneli Asker Van'da Nöbet Yerinde Ölü Bulundu

Gümüşhaneli Asker Van\'da Nöbet Yerinde Ölü Bulundu

Van'ın Başkale ilçesinde vatani görevini yapan ve tezkeresine 2 ay kalan Gümüşhaneli asker Selim Ünlü nöbet yerinde ölü bulundu.

15.11.2016 15:47  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Başkale ilçesinde vatani görevini yapan ve tezkeresine 2 ay kalan Gümüşhaneli asker Selim Ünlü, nöbet yerinde başından vurulmuş halde bulundu.

KAFASINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Başkale ilçesinde askerlik görevini yapan Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Er Selim Ünlü, bugün sabah saatlerinde nöbet kulübesinde kafasından vurulmuş olarak bulundu.

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

İntihar ettiği değerlendiren ve olay yerinde hayatını kaybeden Ünlü'nün cenazesi yapılan otopsinin ardından akşam saatlerinde memleketine gönderilecek.

MAHALLESİ TÜRK BAYRAĞIYLA DONATILDI

Kürtün Belediyesi'nde şoför olarak görev yapan Nevzat Ünlü'nün tek oğlu olduğu öğrenilen Ünlü için yarın öğle namazının ardından Kürtün ilçe merkezinde cenaze töreni düzenlenecek ve aynı yerde toprağa verilecek.

Olayın ardından vefat haberi Kürtün ilçesine bağlı Aşağı Uluköy mahallesinde yaşayan ailesine verilirken, mahalle Türk bayrağıyla donatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gümüşhaneli Asker Van'da Nöbet Yerinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Karacabey'de çalınan motosiklet, İnegöl'de yakalandı
    14:14 Karacabey'de çalınan motosiklet, İnegöl'de yakalandı

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı olayında şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından İnegöl'de yakalandı. Çalınan motosiklet sahibine teslim edildi. Şüphelinin daha önce de 7 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

  • Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Denetim: 4 Servis Aracına Cezai İşlem Uygulandı, 2 Çocuk Teslim Edildi
    14:14 Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Denetim: 4 Servis Aracına Cezai İşlem Uygulandı, 2 Çocuk Teslim Edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim uygulamasında okul çevrelerinde 4 servis aracına toplamda 15 bin 563 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafik ışıklarında dilendiği belirlenen 2 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı
    14:14 Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı

    Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı. Ankara'dan Ramazan Bayramı tatili için ailesinin yanına gelen Oktay Sarıtiken (35), balık tutarken gölete düşerek kayboldu. Arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor.

  • Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi
    14:12 Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi

    Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde intihar teşebbüsünde bulunan 40 yaşındaki şahsı Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan, çatı katına çıkarak onu ikna ederek aşağı indirdi. Şahıs daha sonra Kaymakamlık makamında yetkililerle görüştü.

  • İzmit'te restoranda hesap kavgası: 3 kişi gözaltına alındı, 3 personel hakkında soruşturma başlatıldı
    14:09 İzmit'te restoranda hesap kavgası: 3 kişi gözaltına alındı, 3 personel hakkında soruşturma başlatıldı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir restoranda hesap tutarı sebebiyle müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavgada polise saldıran bir şahıs ile birlikte toplam 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, kavgaya müdahale eden 3 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayın adli ve idari soruşturmalarının devam ettiği belirtildi.

  • Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu
    14:08 Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova isimli genç, odasında ölü bulundu. İş arkadaşları tarafından ulaşılamayan Shukurova'nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Shukurova'nın epilepsi hastası olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.


Advertisement