Gümüşhanespor Asbaşkanı Ceylan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gümüşhanespor Asbaşkanı Ceylan Açıklaması

"Zor bir karşılaşma oldu, kazanmaktan dolayı mutluyuz"

26.10.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da Asbaşkan Fazıl Ceylan, sahalarında oynadıkları Bugsaşspor karşılaşmasının zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Kazanmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Ceylan, Bugsaşspor karşılaşmasına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzzet'in sakatlığı, Hakan ve Muhittin'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle takım kurmakta zorlandıklarını belirterek, "Takım olarak 3 puana hedeflenmiştik. Maçın 90'ıncı dakikasında Tekin'in altığı golle galip gelerek 3 puanı alan taraf olduk. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Bugsaşspor karşılaşmasını 6 puan olarak değerlendirdiklerini ifade eden Ceylan, "Her zaman söylemişimdir, ligde yenemeyeceğiz takım yok. Yeter ki sporcularımız oynasın. Bugün de öyle oldu. Üç as sporcumuzdan yoksun çıktığımız karşılaşmada pek iyi oynamadık ama galip gelmeyi başardık. Zor bir karşılaşma oldu. Kazanmaktan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara takımlarına verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Ceylan, "Taraftarlarımız 90 dakika susmadılar. Bizi desteklemeye devam etsinler, onları mahcup etmeyeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhanespor Asbaşkanı Ceylan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement