Gümüşhanespor Asbaşkanının Annesi Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Gümüşhanespor Asbaşkanının Annesi Kazada Öldü

Gümüşhanespor Asbaşkanının Annesi Kazada Öldü

Gümüşhane’de karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti torunu ise yaralandı.

06.02.2015 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti torunu ise yaralandı. Kazada Gümüşhanespor asbaşkanı Fazlı Ceylan'ın annesi olan yaşlı kadın kurtarılamadı, yeğeni ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhanespor Asbaşkanı Fazlı Ceylan'ın annesi Canlar Ceylan (66) torunuyla birlikte merkeze bağlı Esenyurt köyündeki evine gitmek üzere yola çıktı. Bir akrabalarına ait özel araçla Gümüşhane- Kelkit karayolu üzerinde bulunan köylerine giden Ceylan, torunu Yunus Emre Ceylan (5) ile birlikte araçtan iner inmez karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Ceylan ve torununa Ali O. yönetimindeki 53 DA 258 plakalı otomobil çarptı. Olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Yunus Emre Ceylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada ölen Canlar Ceylan'ın Spor Toto 2.Lig, Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor Asbaşkanı Fazıl Ceylan'ın annesi, kazada yaralanan minik Yunus Emre'nin ise yeğeni olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından hastane bahçesi Ceylan ailesinin yakınlarının ağıtlarıyla inledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhanespor Asbaşkanının Annesi Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement