Gümüşlükspor Sezon Açılışanda Ayazma ile Karşılaştı - Son Dakika
Güncel

Gümüşlükspor Sezon Açılışanda Ayazma ile Karşılaştı

Gümüşlükspor Sezon Açılışanda Ayazma ile Karşılaştı

Başkanlığını ünlü sanatçı Nejat İşler'in yaptığı Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlükspor, yeni sezonu törenle açtı.

19.08.2015 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkanlığını ünlü sanatçı Nejat İşler'in yaptığı Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlükspor, yeni sezonu törenle açtı. Açılışın ardından ilk hazırlık maçını sanatçı, müzisyen ve yazarların oluşturduğu AYAZMA (Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu) ile oynayan Gümüşlükspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Gümüşlükspor, sunuculuğunu Seray Sever'in yaptığı organizasyonla, yeni sezon açılışını yaptı. Açılışta konuşan kulüp başkanı Nejat İşler, amatör ligde mücadele eden bir takıma amatörce başkanlık yapmaya çalıştığını belirterek, "Kulüp nasıl amatörse, ben de amatörüm, öğreniyorum. Köy takımı gibi olduğu için, Gümüşlükspor'un desteği çok fazla. Köylerde halkın sosyalleşmesi, düğünlerde ve cenazelerde oluyor. Artık futbol maçlarında da oluyor. Şubeleri artırmayı amaçlıyoruz. Futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, masa tenisi, yelken branşlarını da açacağız. Stajımızı futbol takımı ile yapıyoruz. Bu arada bir kadın futbol takımı da kurmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki senelerde bu konuda girişimde bulunacağız" dedi.

Sinemayla ilgili iki projesi olduğunu sözlerine ekleyen Nejat İşler, "Televizyon dizisi olmayacak. Taş çatlasa misafir oyuncu olabilirim ama o kadar. Devam edemem" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gümüşlükspor, aralarında Koray Candemir, Harun Tekin, Cansel Elçin, Mustafa Kemal Öztürk gibi müzik, sinema, televizyon ve edebiyat dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı AYAZMA takımı ile dostluk maçı yaptı. Gümüşlükspor'un Mustafa Topoğlu'yla kazandığı iki gole rakip takım Cansel Elçin'le karşılık verdi. Ünlü oryantal Tanyeli'nin de izlediği maçı Gümüşlükspor 2-1 kazandı. AYAZMA tıkımı kaptanı Harun Tekin, sanatçı Nejat İşler'e takım formasını hediye etti.

------------ KUTU ----------

AYAZMA nedir?

AYAZMA 2009 yılında futbol sevdalısı sanatçılar tarafından kurulan bir oluşum. Bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında birçok özel maç oynadı. Turnuva ve sosyal etkinliklere katılan AYAZMA, 2010 Dünya Yazarlar Takımları Kupası'nda ikinci sırayı almayı başardı. AYAZMA'da edebiyat, sinema, tiyatro ve müzik alanında çalışmalarıyla tanınan isimler yer alıyor. Yazar, müzisyen, yayıncı, oyuncu, karikatürist ve senaristlerden kurulu takımda bugüne kadar pek çok isim oynadı. Alternatif lig Gazoz Ligi'ni yaratan AYAZMA halen kurucusu olduğu Efendi Lig'de maçlarına devam ediyor. Lig maçlarının yanı sıra dostluk maçları ve sosyal duyarlılık etkinliklerinde boy gösteriyor. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşlükspor Sezon Açılışanda Ayazma ile Karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu
    14:59 Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizin üzerinde ceset gören bir vatandaşın haber vermesi üzerine, Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Cesedin önceki günlerde batan bir geminin mürettebatına ait olabileceği iddia ediliyor. Cenaze Bursa Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı
    14:59 Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı

    Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Şükriye Ç. idaresindeki otomobil ile öğrenci servis minibüsü çarpıştı. Kazada, 15'i öğrenci olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulundu
    14:58 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulundu

    15 Temmuz Derneği üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 15 Temmuz gazi ve şehitlerine yönelik hakaret içeren sözlerini gerekçe göstererek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde, Özel'in şehitlerin hatırasına hakaret ettiği ve halkın değerlerini aşağıladığı belirtildi. Dernek, Özgür Özel'in sözlerini kınayarak, şehit ailelerine ve gazilere yapılan hakareti kabul etmeyeceklerini vurguladı.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu
    14:58 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu

    Alper Gezeravcı, Uşak Üniversitesi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'nda Türkiye Milli Uzay Programı ve insanlı ilk uzay misyonunu anlattı. Gezeravcı, gençlere başarıya giden yolda karşılaşacakları engellere karşı dirençli olmalarını ve hedeflerine odaklanmalarını tavsiye etti. Ayrıca, uzayda gerçekleştirdikleri özgün deneylerle Türkiye'nin gurur duyulacak bir görevi tamamladığını belirtti.

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • AFAD ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Gazze'ye 2.960 ton insani yardım gemisi gönderildi
    14:56 AFAD ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Gazze'ye 2.960 ton insani yardım gemisi gönderildi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan 2.960 tonluk insani yardım gemisi, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıktı. Yardımlar arasında 125 bin gıda kolisi bulunuyor. Uğurlama töreninde konuşan yetkililer, Türkiye'nin Filistin davasına verdiği destekten bahsetti ve uluslararası toplumu Gazze'deki dram karşısında harekete geçmeye çağırdı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Kapalı Pazar Yeri'nde Vatandaşlarla Buluştu
    14:56 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Kapalı Pazar Yeri'nde Vatandaşlarla Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Kapalı Pazar Yeri'nde vatandaşlar ve esnaflarla buluştu. Çerçioğlu, coşkulu kalabalık eşliğinde alanda yürüyüş gerçekleştirerek Çineliler ile selamlaştı, hayırlı Ramazanlar diledi.

  • Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.
    14:54 Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.

    Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.


Advertisement