Gümüşova Belediye Başkanı 5 Yıl Daha Hizmete Talip - Son Dakika
Yerel

Gümüşova Belediye Başkanı 5 Yıl Daha Hizmete Talip

Gümüşova Belediye Başkanı 5 Yıl Daha Hizmete Talip

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Botancıoğlu 5 yıllık hizmet öyküsünü anlattı ve Gümüşova’ya tarihinde en büyük yatırım 2010 yılından sonra yapıldığını söyledi.

24.02.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Botancıoğlu 5 yıllık hizmet öyküsünü anlattı ve Gümüşova'ya tarihinde en büyük yatırım 2010 yılından sonra yapıldığını söyledi.

Gümüşova'nın mevcut başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Bostancıoğlu için düzenlenen aday tanıtım töreni geniş katılımla yapıldı.

Ahmet Bostancıoğlu, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın işaretidir" diyerek 2009 yılından bu yana Gümüşova'da gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Bostancıoğlu, AK Parti ve CHP adaylarına da başarılar diledi.

Bostancıoğlu, "Yağmura susamış toprak gibi, hizmete susamış Gümüşova'ya 5 yıldan beri hizmet ediyoruz. Dolu dolu, şevkle, azimle, heyecanla 5 yıllık bir hizmet yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 5 yıl önce belediyeyi aldığımızda belediyenin doğru yapılanmadığını gördük ve öncelikle belediyeyi yapılandırdık. Bütün hizmet birimlerini kurduk. Anketlerle öncelikli ihtiyaçların konut, kanalizasyon, su olduğunu tespit ettik. 2009'un sonundan itibaren belediye olarak var gücümüzle çalışıp bu projeleri hayata koymaya çalıştık. 5 yıllık süreçte 50 milyonluk yatırımı Gümüşova'ya yaptık. Gümüşova'ya tarihinde en büyük yatırım 2010'dan sonra yapıldı. Dalçığı hizmete sunduk ve o günden bu güne Gümüşova'da bir tane trafik kazası olmadı. Gümüşova halkının bana vermiş olduğu yetkiyi bugüne kadar dürüst, adaletli bir şekilde, güçlü güçsüz, zengin fakir ayırmadan görevimi yerine getirdim. 5 sene önceki fotoğrafla şimdiki fotoğrafa baktığımızda bunu anlayacaksınızdır" dedi.

Ahmet Bostancıoğlu'nun ardından il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adayları tanıttı.

Salondaki aday tanıtım toplantısından sonra MHP Gümüşova seçim bürosu açıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşova Belediye Başkanı 5 Yıl Daha Hizmete Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement