Gümüşova Belediye Başkanı Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gümüşova Belediye Başkanı Halkla Buluştu

Gümüşova Belediye Başkanı Halkla Buluştu

30 Mart yerel seçimlerinde, Gümüşova Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Ahmet Azap, ilçe halkına hesap verdi.

28.06.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde, Gümüşova Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Ahmet Azap, ilçe halkına hesap verdi. Toplantının başında Gümüşova ilçesine belediye başkanlığı yapan Ahmet isimli belediye başkanlarını anarak 4. Ahmet döneminin başladığını söyleyen Ahmet Azap, 3 ayda yaptıklarını ilçe halkına anlatarak, borçlarını da ilçe halkıyla paylaştı.

Yerel seçimlerin üzerinden, yaklaşık 3 ay geçti. Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, 3 aylık çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla halk günü düzenledi. Gümüşova Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda Azap'ın heyecanlı olduğu gözlenirken, slayt gösterisi ile çalışmalarını ilçe halkıyla paylaştı.

Ahmet Azap toplantının başında,"30 Mart'ın üzerinden üç ay geçti. Bu üç ay zarfında neler yaptık, nasıl bir tablo devir aldık, bununla ilgili bilgi vermek için buraya toplandık. 30 Mart seçimlerinde halkımızın oyları ile belediyeyi aldık. İnşallah onları utandırmayacağız. Gönüllerinden geçenleri gerçekleştirmek için hizmetlerinde olacağız" dedi.

"4. AHMET DÖNEMİ, BAŞLADI"

MHP'li belediyeden, görevi devraldıktan sonraki borç miktarı hakkında da açıklamalarda bulunan Azap, borçları ödemek için, alternatifler üreteceklerini, halka verdiği sözlerin, birçoğunu, yerine getireceğini söyledi.

Azap, "Belediyemiz 1963 yılında kuruldu. Benim de adımdan dolayı 4. Ahmet dönemi diyelim. Görevi devir aldığımızda kurum borcumuz yaklaşık 7 milyon 415 bin lira. Piyasa borçları olarak ise 5 milyon 311 bin lira. Bu tabloyla devir aldık. Seçim döneminde size vaat ettiklerimizin birçoğunu gerçekleştirmeden görevi bırakmayacağız. İmar sorununu çözmek için çalışmalarımıza başladık. Ekim ayı gibi bitirmiş olacağız. Elimizdeki parselleri satarak borçlarımızı bitirmek istiyoruz. Derelerin ıslahı ile ilgili olarak DSİ'ye müracaatta bulunduk.2015 planlamasına alacaklarını söylediler. 2 sene içinde en geç Gümüşova'da 3 okul binası bitmiş olacak. Mesire alanları ile ilgili peyzaj çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gelen planlama ekibi ile birlikte dalçık üzerinde şehir meydanı oluşturmayı planlıyoruz. Burası planlanırken etrafı ile birlikte planlanacak. Yürüyüş yolları ve oturma bankları şeklinde düzenleme yapılacak" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşova Belediye Başkanı Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement