Günahsız Nefesler Projesi' - Son Dakika
Yerel

Günahsız Nefesler Projesi'

Günahsız Nefesler Projesi\'

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Kemal Tekden, geçtiğimiz gün İstanbul Yeni Bosna’da ki Hz. Ebubekir Camii’nde ‘Günahsız Nefesler’ projesi kapsamında çocuklar ile sabah namazında bir araya geldi.

06.03.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Kemal Tekden, geçtiğimiz gün İstanbul Yeni Bosna'da ki Hz. Ebubekir Camii'nde 'Günahsız Nefesler' projesi kapsamında çocuklar ile sabah namazında bir araya geldi.

Dr. Kemal Tekden, bütün çocukların aslında zeki olduğunu, bu konuda onlarla ilgilenmek gerektiğini ifade etti. Tekden ayrıca 'Hayatımda katıldığım en güzel sohbetti' dediği sabah namazı buluşmasında çocuklara tavsiyelerde bulundu. Çocukların ahlaki davranışlarının artması ve görerek öğrenmeleri açısından onlarla birlikte dualar ettiğini ifade eden Dr. Tekden, "Çünkü onlar bizim her şeyimiz. Onlar geleceğimizin teminatı." dedi.

Dr. Tekden'in 'Günahsız Nefesler Projesi' kapsamındaki sabah namazı buluşmasında yaklaşık 150 kişinin bir araya geldiği sohbette "Sabah namazından sonra çocuklarımızla birlikte onlarla birlikte dualar ettik. Amacımız da bu idi. Günahsız nefesler, günahsız çocuklarla dua etmek duaların kabulünün daha da artmasına sebep oluyor. O çocuklar aynı zamanda o ortamı teneffüs ediyorlar ve yaşıyorlar" diye konuştu. Her çocuğun kendi dünyası içinde keşfedilmeyi bekleyen bir cevher olduğuna vurgu yapan Dr. Tekden, zeki olan çocukları "Yerüstü zenginlikleri" olarak adlandırdı. Ayrıca bu kapasitesi yüksek olan çocukların uzun vaade de büyük Türkiye yolundan önemli hizmetler edeceğini söyledi. Son olarak ise bu projenin onları hem bedeni hem de ruhi ve ahlaki olarak doyuma ulaştıracağını ve nesillerin çatışması yerine, nesilleri kaynaştıracağını da sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Günahsız Nefesler Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement