Güncelleme 2 - Adana'daki Karı Koca Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Güncelleme 2 - Adana'daki Karı Koca Cinayeti

ADANA(AA) - Adana'da, aralarındaki sorunu konuşmak için bir araya gelen kardeşi Özgecan ve eniştesi Bekir Arslan'ı tabanca ile öldüren şüpheli, tutuklandı.

27.04.2016 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA(AA) - Adana'da, aralarındaki sorunu konuşmak için bir araya gelen kardeşi Özgecan ve eniştesi Bekir Arslan'ı tabanca ile öldüren şüpheli, tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde dün akşam öldürülen Bekir Arslan (27) ve eşi Özgecan Arslan'ın (25) cenazelerinin, Adana Adli Tıp Kurumundaki işlemleri tamamlandı.

Bekir Arslan'ın akrabası MHP İl Başkanı Yusuf Baş da kurumun önünde yakınlarının acısını paylaştı.

Baba Hasan Arslan, kucağına aldığı 2 yaşındaki torununa sarıldı. Yakınları, Bekir Arslan'ın cenazesini toprağa verilmek üzere Antalya'ya götürdü.

Özgecan Arslan'ın cenazesi alınırken kız kardeşi bir süre cenaze aracının arkasından gitti. Kadının cenazesi, defnedilmek üzere merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mezarlığı'na götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen D.H'nin, savcılıktaki ifadesinde, "2003'te Adana'da Ahmet Almas'ın öldürülmesi olayından dolayı cezaevine girdiğini, ailesinin de Antalya'ya taşındığını, kız kardeşi Özgecan ile Bekir Arslan'ın Antalya'da tanışıp, 2011'de evlendiğini, bir süre önce ayrılan ikiliyi barıştırmak için bir araya getirdiğini, birbirini suçlamalarına kızıp, onları öldürdüğünü" söylediği öğrenildi.

Savcılık ifadesinden sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan D.H, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme 2 - Adana'daki Karı Koca Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement