Güncelleme - Batman'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Güncelleme - Batman'da Terör Operasyonu

Batman'ın Sason ilçesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi.

06.04.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca öncelikle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi amacıyla terör örgütüne yönelik operasyonel faaliyetlerin aralıksız sürdüğü bildirildi.

Sason ilçesinin Kelhasan köyü Aşağı Kilimli mezrası mülki sınırları içerisinde dün 18.00 sıralarında yapılan arazi araması sırasında bir grup terör örgütü mensubu ile temas sağlandığı aktarılan açıklamada, güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinde M16 piyade tüfeği, 3 kalaşnikof piyade tüfeği, bu silahlara ait bol miktarda mühimmat ve el bombaları, tabanca, telsiz ve 2 sırt çantası ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, "Operasyon bölgesinde arama tarama faaliyetleri devam etmektedir.

Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - Batman'da Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement