Erdoğan, Tapu Dağıtım Törenine Katılacak - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Tapu Dağıtım Törenine Katılacak

Erdoğan, Tapu Dağıtım Törenine Katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde, Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Törenine katılacak.

01.02.2014 09:05  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/13.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın seçim bürosunu açacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde AK Parti seçim bürolarının açılış törenlerinde bulunacak, Mudanya ve Osmangazi ilçelerinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantılara katılacak.

(Bursa/12.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun da hazır bulunacağı "İçme suyu arıtma tesisi, Geçitköy terfi istasyonu-Lefkoşa arası isale hattı ve Girne bölgesi içme suyu isale hattı"nın temel atma törenine katılacak.

- Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da iştirak edecek.

(Girne/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Almanya'daki İslam Toplumu Milli Görüş Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezdeki akşam yemeğine katılacak.

(Köln/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Konyaaltı İlçesi Belediye Başkanlığı aday tanıtım programında bulunacak.

(Antalya/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım toplantısına katılacak.

(Yozgat/13.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aşıroğlu Köprülü Kavşağı tanıtım programı ile aday tanıtım toplantısında yer alacak.

(Kocaeli/14.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Almanya'nın Münih kentinde devam eden Güvenlik Konferansı'na katılacak. (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ocak Ayı İhracat Rakamları basın açıklaması ve ödül törenine katılacak.

(Gaziantep/15.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Canik ve Atakum ilçelerinde spor merkezlerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunacak.

(Samsun/10.00-11.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- İçişleri Bakanı Efkan Ala, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesine yönelik tedbirleri görüşmek üzere Vali Galip Demirel Vilayetlerevi'nde valilerle bir araya gelecek.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının Makissos Otel'de düzenlediği Türkiye Kent Ekonomileri Forumu Modülatörler Toplantısı'na katılacak.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da iştirak edecek.

(Kırşehir/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Proje Lansmanı Toplantısı ve "Yılın Başarılı Bürokratları Ödül Töreni"ne katılacak, Lalapaşa, Süloğlu, Havsa ve Meriç ilçelerinde temaslarda bulunacak.

(Edirne/13.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Babadağ Belediyesini ziyaret edecek, Sarayköy, Buldan, Güney, Çal, Baklan, Çivril ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.

(Denizli/10.30/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yüksekova'da Büyükçiftlik beldesindeki mitinge katılacak ve taziye ziyaretinde bulunacak, Şemdinli'de esnaf grubuyla toplantı yapacak.

(Hakkari/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

15- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin Karabük merkez ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak.

(Karabük/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

16- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, sivil toplum kuruluşlarının iştirakiyle Tepebaşı Peak Otel'de düzenlenen seçim sürecini değerlendirme toplantısına katılacak.

(İstanbul/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, Yüksek Askeri Konsey'in, Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi'nin cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylamasına ilişkin gelişmeler, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalarla darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

- Mısır'da askeri darbeyle görevden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 14 sanık hakkında "Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde göstericileri öldürmeye teşvik" suçlamasıyla açılan davanın üçüncü duruşması yapılacak.

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 47 İhvan yetkilisi ve üyesi hakkında "şiddet eylemleri gerçekleştirme ve yol kesme" suçlamasıyla açılan dava görülecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasına Kayserispor- Kasımpaşa, Eskişehirspor- Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor

maçlarıyla devam edilecek.

(Kayseri/15.00/Eskişehir-Antalya/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Beko Basketbol Ligi'nde 17. hafta 4 maçla başlayacak. (Fotoğraflı)

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftası 5 maçla başlayacak. Derbi maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı)

3- Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 15. haftaya dahil 5 karşılaşma yapılacak. (Fotoğraflı)

4- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmaları yapılacak.

Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 14. haftanın ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ege Perla Konak Belediyesi, Celal Atik Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İzmir/15.00)

5- PTT 1. Lig'in 23. haftası Mersin İdmanyurdu- Manisaspor, Şanlıurfaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarıyla başlayacak.

(Mersin/14.00/Şanlıurfa/19.00) (Fotoğraflı)

Spor Toto 2. Lig'de 19. haftanın ilk maçında Kırmızı Grup'ta Altay ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, DYO Alsancak Stadı'nda karşılaşacak.

(İzmir/13.30)

Spor Toto 3. Lig'de 20. haftanın ilk maçında 2. Grup'ta Düzyurtspor ile Sakaryaspor karşılaşacak.

(Trabzon/13.30)

6- Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ceylan InterContinental Otel'de yapılacak.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı)

7- 32. Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda başlayacak.

(İstanbul/13.00)  (Fotoğraflı)

8- Turkcell Gençler-Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda başlayacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı)

9- Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'nin (FIBA) Yönetim Kurulu Toplantısı İspanya'da başlayacak.

(Barcelona/12.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Tapu Dağıtım Törenine Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement