Gündem / 11 Nisan 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 11 Nisan 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından, kent meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap edecek.

11.04.2015 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından, kent meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap edecek. Erdoğan, 1. Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanlıgˆını ziyaret edecek.

(Sakarya/12.15/13.00/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kartal Meydanı'ndaki "Milletçe Alkışlıyoruz" mitingine katılacak.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Finansal Kurumlar Birliği Genel Kurulu'nda konuşacak, River Plaza'nın açılışına katılacak.

(İstanbul/09.35/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına ve 10. İstanbul Lale Festivali'nin açılış etkinliğine iştirak edecek.

(İstanbul-09.30/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze Belediyesinin "Türkiye G-20 Dönem Başkanlığında Gelecek Dünya, Gelecek Türkiye" paneline katılacak

(Kocaeli/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yeşil Türkiye" konulu konferansa ve AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak.

(İstanbul/10.00/Kayseri/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Beypazarı'nda düzenlenecek "Yenilenebilir Enerjide Yarınlar Konferansı"na katılacak.

(Ankara/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suudi Arabistan öncülüğünde, Yemen'de Husi Ensarullah hareketine karşı başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4 - İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ve 50 teşkilat yetkilisinin yargılandığı "Rabia Operasyonları Birimi" davasının karar duruşması yapılacak.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Avrupa Halter Şampiyonası Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te başlayacak. Şampiyonanın ilk gününde erkekler 56, kadınlar 48 kiloda sporcular podyuma çıkacak.

(Tiflis)

2- Voleybol Bayanlar Süper Kupa Dörtlü Finali, VakıfBank- Galatasaray Daikin ve Fenerbahçe- Eczacıbaşı VitrA maçlarıyla başlayacak.

(Ankara/17.30/19.30) (Fotoğraflı)

3- Türkiye Basketbol Ligi'nde 26. hafta, 6 maçla başlayacak.

4- Hentbol Bayanlar Süper Lig play-off ve play-out müsabakaları yapılacak. (Fotoğraflı)

5- PTT 1. Lig'de 27. haftaya 3 maçla devam edilecek. (Fotoğraflı)

- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 31. hafta 2 maçla başlayacak, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ise 30. haftaya dahil 1 maç oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement