Gündem / 14 Nisan 2014 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 14 Nisan 2014

ANADOLU AJANSI.

14.04.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1-  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

(Ankara/14.00)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezindeki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyetini, parti genel merkezinde kabul edecek.

(Ankara/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından düzenlenecek "Genç Liderler 2. Programı"na katılacak.

(Ankara/10.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Uluslararası AB-Türkiye Şehir Eşleştirme Konferansı"na katılacak, Diplomasi Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleriyle yemekte bir araya gelecek.

(Ankara/09.30/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Meksika'da gerçekleştirilecek MIKTA (Meksika-Endonezya-Güney Kore-Türkiye-Avustralya) Oluşumu'nun Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.

(Mexico City)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Genç İşadamları Derneği yönetimini kabul edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, valiliği, belediyeyi ziyaret edecek, Bismil ve Silvan'daki tarihi mekanlarda incelemelerde bulunacak, "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" temalı Kutlu Doğum Programı'nda yer alacak.

(Diyarbakır/10.30-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye- Gana Ticaret ve Ekonomik Komite 4. Dönem Toplantısı imza törenine katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gana'ya gidecek, Oruçreis Fırkateyni'nde düzenlenen resepsiyona katılacak.

(İstanbul/15.25/Thema)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyetini genel merkezde kabul edecek.

(Ankara/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi parti genel merkezinde kabul edecek.

(Ankara/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi'nin cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklamasının yansımaları, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu şubat ayı sanayi ciro endeksi ve mart ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksi ile 2013 yılı il düzeyinde yaşam memnuniyeti verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Milletlerarası Ticaret Odasının (ICC) 11. Milletlerarası Tahkim Semineri, ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından TOBB'un ev sahipliğinde yapılacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Anadolu Ajansı Haber Akademisi Kameramanlık Eğitimi Programı'nın açılışı yapılacak.

(Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın son maçında Elazığspor ile Gaziantepspor, Elazığ Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Elazığ/20.00) (Fotoğraflı)

2- Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi baraj etabı ikinci devre ikinci maçlarında, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Halkbank- Çanakkale Belediyesi, Sarıyer Belediyesi- Ereğli Belediyesi karşılaşacak.

(Bursa/15.00/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement