Cumhurbaşkanı Erdoğan Lekesiz'i Kabul Edecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Lekesiz'i Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Lekesiz\'i Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'i Çankaya Köşkünde kabul edecek.

17.10.2014 09:06  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

(Ankara/15.45)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde kongre çalışmaları ve MYK toplantısına katılacak.

-Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgilendirme Toplantısı'na iştirak edecek.

(Ankara/09.30/18.00/13.30/) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölhisar ilçesinde toplu açılış programlarına katılacak.

(Burdur/14.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İçişlerinden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Cecilia Malmström ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile görüşecek.

AK Parti Brüksel Ofisi'ni ziyaret edecek Bozkır, İstanbul Aydın Üniversitesince düzenlenecek "Avrupa'nın Türkiye Algısı, Türk Toplumunun Entegrasyon Problemleri" adlı konferansta konuşacak.

(Brüksel)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Rixos Grand Ankara Oteli'nde "17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü Konferansı"na katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Torino kentinde Avrupa Konseyi'nin düzenlediği "Avrupa Sosyal Şartı" konulu konferansa katılacak.

(İtalya) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Kars-Ardahan- Iğdır Günleri" etkinliğine katılacak.

(Ankara/13.30)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, YASED Sürdürülebilir Küresel Rekabetçilik İçin Bölgesel Merkez Türkiye Konferansı ile TURQUALITY Yönetici Geliştirme Programı Sertifika ve Açılış Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/09.30/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, temel atma ve açılış törenlerine katılacak, Abdullah Gül Üniversitesi 2014-2015 akademik yıl açılış töreninde konuşacak.

(Kayseri/11.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, valilik ve büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret edecek, incelemelerde bulunacak ve açılış törenlerine katılacak.

(Bursa/11.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Avrupa Karşılıklı Garanti Kuruluşları Birliği (AECM) Genel Kurul ve Semineri'ne katılacak, Ambarlı Gümrük Müdürlüğü'nde incelemelerde bulunacak.

(İstanbul/09.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valilik ziyareti sonrası basın toplantısı düzenleyecek, Apple Palace Otel'de AK Parti il belediye başkanları toplantısına katılacak.

(Amasya/16.30/18.30)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Üniversitesi 2014-2015 akademik yılı açılışına katılarak, "Türkiye'de Sağlık Politikaları" konulu açılış dersini verecek.

Kastamonu Devlet Hastanesi temel atma törenine iştirak edecek Müezzinoğlu, partisinin il belediye başkanları toplantısında "Sağlıklı Birey, Aile ve Toplum İçin Yerel Yönetimlerle Elele" başlıklı sunum yapacak.

(İstanbul/10.00/Kastamonu/14.00/Amasya/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrupa Havayolları Birliği Havacılık Liderleri Zirvesi'ne katılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden 21. Dönem İçel Milletvekili Ali Güngör için TBMM'de düzenlenecek törene ve Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazına katılacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, katılacağı "2. İl Belediye Başkanları Toplantısı" öncesinde, partisinin il başkanlığında basın açıklaması yapacak.

(Amasya/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

15- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Angora Otel'deki "1. Uluslararası Engellilerin İstihdamı, Sosyal Güvenlik Sorunları ve Çözüm Önerileri Kongresi"ne katılacak.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

16- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun bulunduğu arazinin riskli alan ilan edilerek kapatılmasıyla ilgili basın toplantısı yapacak.

(İstanbul/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3 - Mısır'da darbe karşıtı Ulusal İttifak'ın çağrısıyla "Aksa'ya Yardım Edin" adı altında gösteriler düzenlenecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor.

(Kiev) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, ağustos ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunun ilk haftası 6 maçla tamamlanacak.

C Grubu'nda Fenerbahçe Ülker ile İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımları Ülker Sports Arena'da karşılaşacak.

(İstanbul/22.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Lekesiz'i Kabul Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement