Gündem / 2 Mart 2014 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 2 Mart 2014

ANADOLU AJANSI.

02.03.2014 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, valiliği ziyaret edecek, Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacak.

Eski otogar alanında halka hitap edecek Erdoğan, valiliğe ziyaret gerçekleştirecek.

(Isparta/12.30/13.00/Muğla/16.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslenecek.

(Eskişehir/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde AK Parti seçim bürosu açılışına katılacak, Yenişehir'de teşkilat mensupları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte bir araya gelecek.

(Bursa/13.00/14.30/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Altındağ Belediyesinin yüzme havuzu açılışına katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Devlet Hastanesi ve toplu temel atma törenine katılacak, Çankaya mahallesi seyir terası sakinleriyle sohbet toplantısı yapacak.

(Antalya/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kürtün ilçesini ziyaret edecek, Aydın Doğan Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısına katılacak, valiliği, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek, halk eğitim merkezindeki "Gümüşhane İli Ekonomi Ödülleri Töreni"ne katılacak ve sivil toplum kuruluşları ile toplantı yapacak.

(Gümüşhane/12.15-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sevigi yürüyüşü ve aday tanıtım toplantısına katılacak, il teşkilatıyla yemekte bir araya gelecek.

(Sinop/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- İçişleri Bakanı Efkan Ala, Baykan ve Kurtalan'da seçim bürosu açılışa katılacak, valilik ve esnaf ziyaretinde bulunacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek.

(Siirt/11.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, valilik ve Tunceli Üniversitesini ziyaret edecek, AK Parti Pertek Seçim Bürosu'nun açılışına katılacak.

(Tunceli/11.30-14.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ziyaret edecek, toplu temel atma ve açılış törenlerine katılacak, Tavşanlı ilçesinde belediyenin tamamladığı tesislerin açılışını gerçekleştirecek ve esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Kütahya/10.15-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eğitim-Bir-Sen'in kahvaltısında öğretmenlerle bir araya gelecek ve Kepez Devlet Hastanesinin temel atma törenine katılacak.

(Antalya/09.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde incelemelerde bulunacak.

(Diyarbakır/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Saruhanlı ilçelerinde temaslarda bulunacak, esnafı ziyaret edecek, Manisa, Turgutlu, Ahmetli ve Salihli seçim bürolarının açılışlarını yapacak.

(Manisa/10.30-18.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Feneryolu Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katılacak, Kadıköy İskele Meydanı ve Tarihi Çarşı'da esnaf ziyareti ve saha çalışması yapacak.

(İstanbul/13.00/14.00)

13- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Arnavutköy'de küçük sanayi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelecek, Arnavutköy Bolluca Merkez mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katılacak.

(İstanbul/10.30/15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler izleniyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ukrayna ile gerginliğin tırmandığı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Müslüman Cemaati Vakfı, Cenevre'deki Müslüman Türk toplumunu bir araya getirmek için etkinlik düzenleyecek.

(İsviçre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta Sivasspor- Elazığspor, Kayserispor- Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor- Trabzonspor, Çaykur Rizespor- Galatasaray maçlarıyla tamamlanacak.

(Sivas/Kayseri/13.30/Konya/16.00/Rize/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final rövanş maçında, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Polonya temsilcisi Impel ile karşılaşacak.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı)

3- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final rövanş maçında, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda İtalya temsilcisi Andreoli ile karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/18.30) (Fotoğraflı)

4- Ardeşen Gençlik Kadın Hentbol Takımı, EHF Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında, Ardeşen MYO Spor Salonu'nda, İsveç temsilcisi H 65 Höör ile karşılaşacak.

(Rize/16.00) (Fotoğraflı)

5- Beko Basketbol Ligi'nde 20. haftaya Uşak Sportif- Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital- Türk Telekom maçlarıyla devam edilecek.

(Uşak/14.00/İstanbul/16.15) (Fotoğraflı)

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 22. hafta 3 maçla tamamlanacak. (Fotoğraflı)

6- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde 19. haftaya dahil 4 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

7- Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 18. ve normal sezonun son haftasına dahil 3 maç oynanacak.

8- PTT 1. Lig'de 28. hafta 7 maçla tamamlanacak. (Fotoğraflı)

Spor Toto 2. ve 3. Liglerde 24. hafta maçları yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem / 2 Mart 2014 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement