Gündem / 31 Ekim 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 31 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakan yardımcılarından Erdal İnönü için Zincirlikuyu'daki kabri başında düzenlenecek anma törenine katılacak, Beylikdüzü metrobüs meydanındaki programda konuşacak.

31.10.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakan yardımcılarından Erdal İnönü için Zincirlikuyu'daki kabri başında düzenlenecek anma törenine katılacak, Beylikdüzü metrobüs meydanındaki programda konuşacak.

(İstanbul/11.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hemşehri derneklerinin temsilcileriyle kahvaltıda buluşacak, Atakum Hanımlar Kültür Evi ile Atakum Sarıtaş Mahallesi'ni ziyaret edecek ve esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Samsun/10.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek, Afyonkarahisar Stadyumu'nda düzenlenecek "Sevgi Yürüyüşü"ne katılacak.

(Afyonkarahisar/11.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini ziyaret edecek, salon toplantılarında konuşacak.

(Adana/11.15/12.00/Mersin/14.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara yönelik hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Sinan Şamil Sam son yolculuğuna uğurlanıyor.

- Vefat eden kıtalararası ağır sıklet şampiyonu unvanlı eski milli  boksör Sam için Türkiye Boks Federasyonunca Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi içindeki Şefik Tetik Boks Salonu'nda tören düzenlenecek.

- Sam'ın cenazesi, öğleyin Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

(Ankara/11.00/12.39) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto Basketbol Ligi'nde 4. hafta heyecanı 6 maçla başlayacak.

Haftanın ilk maçlarında Torku Konyaspor-Muratbey Uşak Sportif, Beşiktaş Sompo Japan- İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor- Türk Telekom, Demir İnşaat Büyükçekmece-Anadolu Efes, Banvit- Royal Halı Gaziantep, Pınar Karşıyaka- Trabzonspor Medical Park karşı karşıya gelecek.

(Konya/16.00/İstanbul/Giresun/17.00/Balıkesir/18.00/İzmir/19.00) (Fotoğraflı)

3- Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta Abdullah Gül Üniversitesi- Canik Belediyespor, Adana ASKİ- Galatasaray karşılaşmalarıyla başlayacak.

(Kayseri/Adana/16.00) (Fotoğraflı)

4- Voleybolda Bayanlar 1. Lig'de 4. hafta 5 maçla başlayacak, Erkekler 1. Lig'de ise 2. hafta maçları yapılacak. (Fotoğraflı)

5- Hentbolda Erkekler Süper Lig'de 8. hafta maçları yapılacak, Bayanlar Süper Lig'de ise 6. haftaya 4 müsabakayla devam edilecek. (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement