Gündem Özeti / 1 Mart 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 1 Mart 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Malatya İşadamları Derneğinin kahvaltısına ve Necmettin Erbakan için düzenlenecek anma programına katılacak.

01.03.2015 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Malatya İşadamları Derneğinin kahvaltısına ve Necmettin Erbakan için düzenlenecek anma programına katılacak.

(İstanbul/11.00/19.00)

2- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kapıkule sınır kapısı tesisleri yanında düzenlenen tır parkı temel atma törenine, Trakya Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Merkezi açılışı ve İlahiyat Fakültesi temel atma törenine iştirak edecek.

Uzunköprü TOKİ Roman konutlarının teslim töreninde bulunacak Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda düzenlenen Edirne, Uzunköprü, Keşan, İpsala Ticaret Odası ve Borsaları Meclislerinin ortak toplantısına ve plaket törenine katılacak.

(Edirne/10.00/11.00/15.00/16.00)

3- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Kuruluna katılacak.

(İstanbul/10.00)

4- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Patalya Otel'de düzenlenen il başkanları toplantısının kapanış oturumunun ardından basın toplantısı yapacak.

(Ankara/12.30)

5- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin il kongresine katılacak.

(Batman/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'de hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah Hareketi'nin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bir bildiri yayımlamasının ardından, gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

4- Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Suudi Arabistan'da temaslarda bulunacak.

(Riyad)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Manavgat'ta Hacı Rukiye Mustafa Avşaroğlu Camisi'nin açılış töreni ile Silence Beach Otel'de düzenlenecek "Yüzyüze Vaaz Eğitim Programları"na katılacak.

(Antalya/11.30)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 22. haftaya Beşiktaş- Balıkesirspor, Akhisar Belediyespor-İstanbul Başakşehir, Gaziantepspor- Kasımpaşa, Bursaspor- Mersin İdmanyurdu maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/19.00/Manisa/Gaziantep/13.00/Bursa/16.00)

2- Türkiye Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Banvit-Muratbey Uşak Sportif, Torku Konyaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Türk Telekom- Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes-Galatasaray Liv Hospital maçları yapılacak.

(Balıkesir/Konya/16.00/Ankara/18.00/İstanbul/20.00)

3- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 19. hafta OGM Orman Gençlik-Adana ASKİ, Beşiktaş- İstanbul Üniversitesi BGD karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

(Ankara/13.00/İstanbul/17.00)

4- Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde 19. hafta 5 maçla tamamlanacak.

5- Erkekler Hentbol Süper Lig'de 20. hafta maçları yapılacak.

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de 16. haftaya Kastamonu Belediyespor- İzmir Büyükşehir Belediyespor maçıyla devam edilecek.

(Kastamonu/16.00)

6- PTT 1. Lig'de 22. haftaya 4 maçla devam edilecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 25, Beyaz Grup'ta 28. hafta maçları yapılacak. Spor Toto 3. Lig'de ise gruplarda 23. hafta karşılaşmaları tamamlanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement