Gündem Özeti / 24 Kasım 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 24 Kasım 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.

24.11.2015 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.

-  TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 81 ilden gelen öğretmenleri kabul edecek.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret decek. Avcı daha sonra Bakanlıkta öğretmenlerle bir araya gelecek.

(Ankara/18.30/17.00/09.00/10.00)

2 - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/11.00/12.00)

3 - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kapalı grup toplantısında milletvekilleriyle bir araya gelecek.

(TBMM/12.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

HDP Meclis Grubu toplantısı yapılacak.

(TBMM/12.30)

-  TBMM Genel Kurulu toplanacak.

(TBMM/15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek.

(Lefkoşa)

2- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

6- Mısır'da parlamento seçimlerinin 2. tur sonuçlarına ilişkin gelişmeler takip edilecek.

(Kahire)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası Para Politikası Kurulu kasım ayı toplantısında faiz kararını açıklayacak.

(Ankara/14.00)

2- Merkez Bankası kasım ayına ilişkin iktisadi yönelim anketi ve reel kesim güven endeksi ile imalat sanayi kapasite kullanım oranı verilerini açıklayacak.

(Ankara/14.00)

3- TÜİK, ocak-eylül dönemine ilişkin yapı izin ile kasım ayına yönelik sektörel güven endeksi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi'nin düzenleyeceği, "Kudüs'ün Turizm Potansiyeli Çalıştayı"na katılacak.

(İstanbul/09.30)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında E, F, G ve H gruplarında 8 maç oynanacak. BATE- Bayer Leverkusen, Zenit- Valencia, Barcelona- Roma, Arsenal- Dinamo Zagreb, Bayern Münih-Olympiakos, Porto- Dinamo Kiev, Maccabi Tel Aviv-Chelsea ve Olympique Lyon- Gent maçları yapılacak.

(Borisov/St. Petersburg/19.00/Barcelona/Londra/Münih/Porto/Tel Aviv/Lyon/21.45)

2- Atletico Madrid- Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel ve Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

(Madrid/18.45/20.45)

Atletico Madrid ve Galatasaray, son antrenmanlarını yapacak.

(Madrid/17.30/19.30)

3- Voleybol Erkekler 1. Lig'de, 6. hafta maçları oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 24 Kasım 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement