Gündem Özeti / 4 Haziran 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 4 Haziran 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gölbaşı ve Polatlı ilçelerinde seçim çalışmasında bulunacak ve partisinin Hatay mitingine katılacak.

04.06.2015 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gölbaşı ve Polatlı ilçelerinde seçim çalışmasında bulunacak ve partisinin Hatay mitingine katılacak.

(Ankara/13.30/Hatay/18.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başbakanlık Merkez Bina'da karekodlu çekin tanıtım toplantısı ile Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde MÜSİAD Ankara 25. Gala Yemeği'ne katılacak

(Ankara/10.00/19.30)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Taksiciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile "Şişli AK Nokta" standını ziyaret edecek, "Sevgi Yürüyüşü"ne katılacak ve partinin seçim sandık başkanlarıyla görüşecek.

(İstanbul/14.00-20.30)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Mahallesi'nde ev toplantısına katılacak, Atatürk Spor Salonu'nda voleybol maçı izleyecek.

Ev ziyaretlerinde bulunacak İslam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları yıl sonu sergisinin açılışına ve Karasu'da düzenlenen mitinge katılacak.

(Sakarya/13.00-21.00)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, muhtarlar ve azalar ile kahvaltıda bir araya gelecek, Yukarı Hereke ve Topçular Şeref Meydanı'ndaki mitinglerde konuşacak.

(Kocaeli/09.30/19.30/21.00)

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hak-İş Konfederasyonu toplu sözleşme törenine katılacak.

(Ankara/10.00)

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bayramyeri Meydanı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelecek ve AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek, esnaf ziyaretleri yapacak, Sevindik'te mitinge iştirak edecek.

(Denizli/09.00-21.30)

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kocasinan Teşkilatının düzenlediği "Sevgi Yürüyüşü"nde yer alacak, İl Başkanlığının mahalle toplantısında katılacak.

(Kayseri/11.30-20.00)

8- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra'da esnafı ziyaret edecek ve mitingde konuşacak.

(Samsun/11.00/14.00)

9- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın toplantısı düzenleyecek, Gıda Çarşısı ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret edecek.

(İzmir/10.00-15.00)

10- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Osmangazi ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Bursa/08.30)

11- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, TCDD'de toplu iş sözleşmesi imza törenine katılacak.

(Ankara/11.00)

12- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Devlet Bahçeli Bulvarı ve İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinglerde konuşacak.

(Osmaniye/14.00/Adana/18.00)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Araklı, Beşikdüzü ve Of mitingleri ile Düzköy Çayırbağı kahve toplantısına katılacak.

(Trabzon/10.00-20.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası mayıs ayı reel efektif döviz kuru endeksini ve haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini açıklayacak

(Ankara/14.30)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı aday kadrosu, Bulgaristan ve Kazakistan ile oynayacağı maçlar için Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanarak, ilk antrenmanını yapacak.

(İstanbul/17.00/19.00)

2- Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final serisi üçüncü maçında Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek.

(İzmir/19.30)

3- Kulüpler Birliği Vakfı ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında Süper Lig AŞ'nin kurulması, yayın hakları ve pazarlama konusunda TFF'nin Riva'daki idari merkezinde toplantı yapılacak.

(İstanbul/11.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 4 Haziran 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sakuralar çiçek açtı
    12:57 Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sakuralar çiçek açtı

    Türk-Japon ortaklığında açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bahçesine dikilen Japonya'nın ulusal simgelerinden biri olan sakuralar çiçek açtı. Hastane bahçesini süsleyen çam ve sakuralar havadan görüntülendi. Türk-Japon dostluğunu simgeleyen hastane, Kamu Özel İş Birliği modeliyle inşa edilmiş olup, yüksek yatak kapasitesi ve sismik izolatörleriyle dikkat çekmektedir. Baharın gelmesiyle birlikte hastane bahçesindeki sakuralar pembe renkleriyle göz kamaştırmaktadır.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement