Gündüz Bıçakla Soygun Yapan Hırsızlar Böyle Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Gündüz Bıçakla Soygun Yapan Hırsızlar Böyle Kaçtı

Gündüz Bıçakla Soygun Yapan Hırsızlar Böyle Kaçtı

Bursa'da Özel Halk Otobüsçüleri Eski Başkanı Ramazan Umur'un evine giren bıçaklı 3 soyguncunun evden kaçma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

28.11.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Özel Halk Otobüsçüleri Eski Başkanı Ramazan Umur'un evine giren bıçaklı 3 soyguncunun evden kaçma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis, gündüz saatlerinde gerçekleşen hırsızlık sonrası 10 bin TL tutarındaki altın alan zanlıların kimliğini araştırıyor.

Merkez Yıldırım İlçesi Yavuzselim Mahallesi'ndeki olay, Ramazan Umur'a ait 11 Eylül Bulvarı üzerindeki apartmanda gerçekleşti. Çevrede keşif yapan 3 hırsızdan biri daha sonra binanın hemen yanında bulunan üzüm asmasından tırmanarak 2'nci kattaki balkondan eve girdi. Daha sonra bir alt kata inerek kapıyı açan şüpheli iki arkadaşının içeri girmesini sağladı. Bu sırada gürültüyü duyan Ramazan Umur'un bir üst katta oturan eşi ve gelini aşağı inince ellerinde bıçak bulunan hırsızlarla karşılaştı. Korkudan bağıran iki kadın koşarak evlerine kaçtılar. Evde bir süre daha kalan hırsızlar sonra ellerindeki bıçak ile binadan kaçmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber verilmesi sonucu gelen polis güvenlik kamerası ve parmak izlerinden hırsızların kimliğini araştırıyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gündüz Bıçakla Soygun Yapan Hırsızlar Böyle Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement