Gündüz İnşaatta, Akşam Seçim Çalışmalarında - Son Dakika
Politika

Gündüz İnşaatta, Akşam Seçim Çalışmalarında

Denizli'de BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Osman Çelikkaya, gündüz inşaat işçiliği, akşam seçim çalışmaları yapıyor.

29.03.2014 05:26  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de Büyük Birlik Partisi (BBP) Buldan Belediye Başkan adayı Osman Çelikkaya, gündüz inşaat işçiliği, akşam seçim çalışmaları yapıyor.

Çelikkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, asgari ücretle inşaatlarda işçilik yaptığını, aynı zamanda da merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu BBP'den Buldan belediye başkan adayı olduğunu ve yerel seçim için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

İnşaatta sabah saat 08.00'de işbaşı yapıp 17.00-17.30 gibi havanın durumuna göre paydos ettiklerini anlatan Çelikkaya, kalan zamanda arkadaşlarıyla seçim çalışmalarına çıktığını belirtti.

Çelikkaya, inşaat işçisi olarak halkın huzurunda bulunmaktan gurur duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"İnsanlara fikrimizi anlatmaya çalışıyoruz. Vatan, millet için, Buldan için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. İnşaat işçisi olarak gururla halkımın huzurundayım. Halkımızın desteklerini bekliyoruz. Bir işçi de belediye başkanı olabilir biz bunu göstermek istiyoruz. Önemli olan insanın doğru bir şekilde hizmet yapmasıdır. Bizim için işçi olmuş zengin olmuş fark etmez bizim için fikirler çok önemlidir. Sağıyla soluyla her türden arkadaşımızın fikrini alıp ortak akılla belediyecilik yapmak istiyoruz.

Amacımız doğruluk ve hak yolunda gitmektir. Hristiyanıyla, Çerkeziyle Lazıyla çeşitli din ve fikirlerden herkesle kardeşçe yaşamalıyız. Kimseye yol, su, köprü gibi vaatler vermiyoruz, zaten belediyecilik anlayışında bunlar mecburi olması gerekenler. Bizim en önemli projelerimizden bir tanesi üretime katılmak isteyen herkese eğitim verilerek tam veya yarı zamanlı iş fırsatı oluşturmaktır. Aynı zamanda ev hanımlarımızın da dokumasıyla ünlü Buldanımızın tekstil ürünlerini evlerinde üretip para kazanmalarını sağlamaktır."

Gündüz İnşaatta, Akşam Seçim Çalışmalarında
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Gündüz İnşaatta, Akşam Seçim Çalışmalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement