Gündüz Yapıldı Gece Denetlendi - Son Dakika
Güncel

Gündüz Yapıldı Gece Denetlendi

Gündüz Yapıldı Gece Denetlendi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşamda gün içinde tamamlanan kilitli parke çalışmasını yerinde gördü.

17.01.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın memnuniyetini artıran çalışmaları her zaman önemseyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşamda gün içinde tamamlanan kilitli parke çalışmasını yerinde gördü.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen üst yapı iyileştirmeleri kapsamında sokakların kilitli parke taşları ile döşeme çalışmaları ilçenin farklı köşelerinde aralıksız sürüyor. Sahip olduğu değerlerle bir çekim merkezi olan Kartepe'de artan nüfusla birlikte yol ihtiyacı da her geçen gün eksilmeden devam ediyor. Bu bilinçle hareket eden Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de modern şehircilik anlayışı çerçevesinde üst yapı düzenlemelerini alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda gerçekleştirmekte. Bu düzenlemelerin bir ayağı da gün boyu İbrikdere Mahallesi İmar Caddesi 26. Sokak üzerindeki kilitli parke döşemesi şeklinde yapıldı. Ekipler 120 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 720 metrekare parke ve 240 metre bordür döşeyerek halkın kullanımına sundu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yoğun iş temposunda gün içinde tamamlanan çalışmaları gece gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında yerinde görme imkanı bulmakta. İbrikdere Mahallesi'ndeki çalışmayı da beraberinde meclis üyesi Erol Yılmaz ile inceleyen Başkan Karabalık'ı karşılarında gören mahalle sakinleri de nakış nakış parke ile işlenen yollarının durumundan duydukları memnuniyeti teşekkür ederek ilettiler. Başkan Karabalık da, "Halkımıza ne yapsak azdır. Yapılan tüm çalışmalar ve hizmetler helal olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gündüz Yapıldı Gece Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement