Güneş Enerjisi Sektörü İzmir'de Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Güneş Enerjisi Sektörü İzmir'de Buluşacak

Güneş Enerjisi Sektörü İzmir\'de Buluşacak

Güneş enerjisi kullanımı, yenilikçi teknoloji ve uygulamalarını kapsayan SOLARTR 2014 Konfearansı 19–21 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek.

04.07.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneş enerjisi kullanımı, yenilikçi teknoloji ve uygulamalarını kapsayan SOLARTR 2014 Konferansı'nın 19-21 Kasım tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Ulusal Fotovolatik Teknoloji Platformu'nun (UFTP) ev sahipliğinde düzenlenecek etkinliğe destek veren Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü (EGE-GEE), GAP Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Merkezi (GAP-YENEV), Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Tübitak Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK-MAM), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu- Türkiye Bölümü (GÜNDER) ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM) adına yapılan yazılı açıklamaya göre, SOLARTR 2014 uluslararası düzeyde araştırmacı, sanayici, kamu temsilcisini bir araya getirecek.

Konferansta, güneş enerjisi teknolojileri ve yeni eğilimler, FV malzeme ve cihazlarının ölçüm ve karakterizasyonu, FV enerji tesisleri, yoğunlaştırılmış güneş enerjisi (CSP), güneş enerjisi sistemlerinin işletimi gibi konular çok yönlü olarak ele alınacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güneş Enerjisi Sektörü İzmir'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement