Güneş Ev'e Hırsız Girdi - Son Dakika
Güncel

Güneş Ev'e Hırsız Girdi

Güneş Ev\'e Hırsız Girdi

Antalya’da Güneş Ev’e hırsız girdi.

03.09.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Güneş Ev'e hırsız girdi. Elektrik üretmesi için kurulan Güneş Ev'de elektrik olmadığı için kameraların kayıt tutamadığı ortaya çıktı.

Antalya'nın önceki dönem Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın tarafından Antalyaspor Kavşağı üzerine yaptırılan ve birçok kere işlevselliğiyle ilgili tartışmalarla gündeme gelen Güneş Ev'e hırsız girdi.

Güneş Ev'in yapımından bu yana tesiste görevli olan Mehmet Erdoğan, öğle saatlerinde Güneş Ev'in arka kısmında bahçeyle ilgilendiği sırada tesisin sera kısmını ısıtma ve soğutma da kullanılan hafif malzemelerin kesilmiş vaziyette olduğunu gördü. Hırsızlık olayından şüphelenen Erdoğan, sera içerisine girerek iz sürdü ve güvenlik kamerası odasındaki kayıt cihazının çalınmış olduğunu tespit etti.

ELEKTRİKLER OLMADIĞI İÇİN KAMERA KAYIT YAPMAMIŞ

Erdoğan'ın durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler çevrede inceleme yaptı. İncelemenin ardından güvenlik kameralarından izleme yapmak isteyen ekipler, Güneş Ev'in elektriklerinin olmaması nedeniyle kameralarının kayıt tutmadığını tespit etti.

Daha önce de aynı yerde bir başka hırsızlık olayının meydana geldiğini ifade eden Mehmet Erdoğan, "Her sabah gelince buraları kontrol ederdim, ancak bu sabah biraz işlerim vardı bu tarafa hiç gelmedim. Bahçeyle ilgilenirken buranın kesilmiş olduğunu gördüm ve hırsızın girdiğini anladım. İçeride kamera kayıt sistemi vardı o çalınmış. Güvenlik kameralarımız elektrik olmadığı için kayıt yapamamış" diye konuştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından polis olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güneş Ev'e Hırsız Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement