Güneş: "Galibiyet Hakkımızdı" - Son Dakika
Spor

Güneş: "Galibiyet Hakkımızdı"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir karşısında galibiyeti hak ettiklerini ve takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

13.09.2015 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir karşısında galibiyeti hak ettiklerini ve takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, "Bu maç önemliydi. Savunma özelliği iyi olan bir takımla mücadele ettik. O yüzden zor bir maç bizi bekliyordu. Biz de düşündüğümüzü sahaya yansıttık. Rakibe 1-2 pozisyon verdik. Oyunun üstünlüğü bizdeydi. Bugün kazanmayı hak ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Haklı bir galibiyet oldu. Defansif anlamda zaman zaman hatalarımız oldu. Her şeyi mükemmel yapacağız diye bir şey yok. Bugün oynayan da oynamayan oyuncumuzun da benim için bir farkı yok. Önemli olan oyuna girdiğinde Beşiktaş'ı büyütecek, oyunu güzelleştirecek oyunu sergilemek" diye konuştu.

Güneş, Medipol Başakşehir takımının güçlü bir ekip olduğunu ve ilerleyen haftalarda Abdullah Avcı ve ekibinin iyi bir uyum içerisinde çıkış yapacağını söyledi.

Güneş, Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez'in yavaş yavaş form tuttuğunu belirterek, golcü futbolcunun henüz yüzde yüz hazır olmadığını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Güneş: 'Galibiyet Hakkımızdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement