Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı Fırçaladı: Bu Ne Biçim Oyun - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı Fırçaladı: Bu Ne Biçim Oyun

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer'i yendikleri maçın ardından Tolgay Arslan'ı yerden yere vurdu: Böyle giderse formanın yüzünü göremezsin. Sana ne dediysem hiçbirini yapmadın.

19.02.2017 10:45  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Hapoel Beer'i 3-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalma yolunda dev bir adım attı.

Siyah-Beyazlı takımda büyük bir sevinç yaşanmasına rağmen Teknik Direktör Şenol Güneş'in karşılaşma sonrasında Tolgay Arslan'a büyük bir tepki gösterdiği öğrenildi.

"BU NE BİÇİM OYUN"

Tecrübeli hocanın İsrail'deki maçta ilk 11'de şans tanıdığı Tolgay'ın futbolundan hiç memnun kalmadığı ortaya çıktı. Yıldız oyuncuyla bir görüşme yapan Güneş'in, "Bu ne biçim oyun. Artık futbola dön. Sana şans tanıdığımda hep düş kırıklığı yaşıyorum. Böyle giderse formanın yüzünü göremezsin. Hapoel Beer gibi önemli bir maçta beklentileri hiç karşılayamadın. Sana ne dediysem hiçbirini yerine getirmedin" dediği belirlendi.

Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı Fırçaladı: Bu Ne Biçim Oyun

"SANA NE ZAMAN ŞANS VERSEM YOKSUN"

Takvim'in haberine göre; ligde ve Avrupa'da çok önemli bir sürece girdiklerini Tolgay Arslan'a söyleyen Güneş'in ayrıca "Seni oynatmadığımda sürekli şans alamamaktan yakınıyorsun. Ancak sana fırsat verdiğimde beni mahcup ediyorsun. Otur bir düşün ve kendini sorgula. Bu formunla seni oynatırsam diğer arkadaşlarına karşı haksızlık yapmış olurum. Bu sana son uyarım" diyerek çıkıştığı ortaya çıktı.

Şenol Güneş, Tolgay Arslan\'ı Fırçaladı: Bu Ne Biçim Oyun
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı Fırçaladı: Bu Ne Biçim Oyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement