Güneşi Beklerken Setinde Başlayan Kerem-Yağmur Aşkı Çabuk Bitti - Son Dakika
Magazin

Güneşi Beklerken Setinde Başlayan Kerem-Yağmur Aşkı Çabuk Bitti

Şeref Meselesi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin'in, sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'den ayrıldığı ortaya çıktı.

14.11.2014 14:50  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Güneşi Beklerken' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in çok konuşulan ilişkileri bitti.

1 AY ÖNCE AYRILMIŞLAR

Kerem Bürsin, diziye ilk başladığı zamanlarında hayranlarının tepkisinden çekinerek 'Sevgilim yok' demişti. Art arda çıkan haberlerin ardından ilişkilerini kabul eden sevgililer objektiflerin karşısına el ele çıkmıştı. Romantik çift, 1 ay önce ayrıldı.

DİZİ BİTTİKTEN SONRA ARAYA MESAFE GİRDİ

Güneşi Beklerken dizisinin finalinden sonra Tanrısevsin 'Kaçak'ta, Bürsin de 'Unutursam Fısılda' ve 'Şeref Meselesi' ile zamanını geçirmeye başlayınca araya mesafeler girdi.

Geçtiğimiz günlerde parmağında yüzükle görüntülenen Bürsin 'Kendim aldım' açıklamasında bulunmuştu. Ünlü oyuncu dün 'Yılın Yükselen Starı' ödülünü aldığı GQ törenine ise ailesiyle katıldı.

Güneşi Beklerken Setinde Başlayan Kerem-Yağmur Aşkı Çabuk Bitti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Güneşi Beklerken Setinde Başlayan Kerem-Yağmur Aşkı Çabuk Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • burak şimşek: Ferdi tayfurların, Orhan gencebayların filmlerinde 30 yıl önce yaşadıkları aşklara bir bak, bir de bu son yeni neslin yaşadıkalrı aşklara? aşk denen kavram kimlere kaldı hey Allahım. . . . . . . 2 2 Yanıtla
  • Bobby Dixon: Dizi aşklarından ne beklersin 1 1 Yanıtla

Advertisement