Güneşspor Kulübü Yönetici ve Futbolcuları Ertuğrul Gazi Türbesine Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Güneşspor Kulübü Yönetici ve Futbolcuları Ertuğrul Gazi Türbesine Ziyaret Etti

Güneşspor Kulübü Yönetici ve Futbolcuları Ertuğrul Gazi Türbesine Ziyaret Etti

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Güneşspor Kulübü’nün teknik heyeti ve futbolcuları, Söğüt’te bulunan Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etti.

11.03.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Güneş spor Kulübü'nün teknik heyeti ve futbolcuları, Söğüt'te bulunan Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'nin türbesini ziyaret etti.

Ertuğrul Gazi türbesinde, Güneşsporlu yöneticiler, antrenörler ve sporcular dua ederek atalarını andı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Güneşspor Kulübü As Başkanı Mehmet Çakır, Güneşspor Kulübü olarak sportif çalışmalarının yanında kültürel ve sosyal çalışmalar yaptıklarını belirtti. Çakır, "Sporcularımıza sadece sporu değil, kazanılmış bu toprakların kıymetini, örf ve adetlerimiz ananelerimizi, dini ve milli değerlerimizi aşılamak ve onların okuldaki derslerini de olumlu etkiler sağlamak her zaman önceliklerimizdir. Hayatlarını sadece sporla kazanamayabilirler. Bugün de kültürel ve tarihsel gezilerimizden birini gerçekleştirmiş olduk ve dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuş atamız Ertuğrul Gazi'yi ziyaret etme fırsatı nasip oldu. Sporcularımızla duygu yüklü anlar yaşadık. İnşallah imkanları sağlayabilirsek tüm spor dallarımızda bütün sporcularımızla bu tür geziler düzenleme imkanı buluruz. Güneşspor Kulübü olarak çok güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Bunun içinde maddi manevi desteğe ihtiyacımız var. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, milletvekillerimizi,n belediye başkanımızın bu gayretimizi görmesini ve bizlere destek sağlamalarını bekliyoruz" dedi.

Ziyaret sonrası heyet üyeleri türbe önünde toplu fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Güneşspor Kulübü Yönetici ve Futbolcuları Ertuğrul Gazi Türbesine Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement