Güneştekin : Tercih Demokrasiden Yana Olmuştur - Son Dakika
Yerel

Güneştekin : Tercih Demokrasiden Yana Olmuştur

Güneştekin : Tercih Demokrasiden Yana Olmuştur

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları nedeniyle AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, bir değerlendirmede bulundu.

11.08.2014 16:27  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Batman halkına, partili, partisiz tüm yurttaşlara teşekkür eden Güneştekin " Türkiye'de istikrar, demokrasi, hak, hukuk, adalet, çözüm ve barış süreci ile bir çok alanda yenilikten yana olan herkese, tercihlerinden dolayı tüm teşkilat ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN DEMOKRASİ YOLU DAHA DA AÇILMIŞTIR"

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "10 Ağustos Pazar günü ülke genelinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir başarı neticesinde halkın teveccühü ile Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı oldu" dedi.

Erdoğan'ın başarısı, Türkiye genelinde olduğu gibi AK Parti Batman İl Teşkilatından da sevinçle karşılandı.

Bu başarının Türkiye'nin büyüme trendine ve istikrar yoluna güç vereceğini ifade eden Güneştekin, seçim çalışmasında emeği geçen herke de teşekkür ederek, "Bizimle beraber gecesini gündüzüne katan, Ramazan orucuna rağmen kavurucu yaz sıcaklarında Batman Merkez, ilçeler, belde, köy ve mezralarında vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmaları yapan AK Parti İl, Merkez İlçe, ilçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları ile tüm partililer, bu büyük başarı ile davalarına olan sadakatlerini bir kez daha perçinlemişlerdir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Güneştekin : Tercih Demokrasiden Yana Olmuştur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement