Güney Ege Sahillerinde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Yerel

Güney Ege Sahillerinde Bayram Yoğunluğu

Muğla'da 5 gündür etkili olan yağışların ardından havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu.

25.09.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da 5 gündür etkili olan yağışların ardından havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini Muğla ve ilçelerinde geçirmek isteyenler, havanın düzelmesiyle denize girerek serinlemeye çalıştı.

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde tatilciler, halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Bazı tatilciler denize girmeyi tercih ederken, kimileri de Akyaka'dan kalkan günübirlik tur tekneleriyle Gökova Körfezi koylarında gezintiye çıktı. Akyaka, yakın illerden gelen turistlerle doldu. Çok sayıda vatandaş da ormanlık alanlarda piknik yapmayı tercih etti.

Akyaka'da tatilini spor yaparak geçirmek isteyenler, Akçapınar sahilinde kano ile gezintiye çıktı. Bazı turistler de rüzgar sörfü yaptı.

Marmaris'te Belediye Halk Plajı, Uzunyalı Sahili ve İçmeler Plajı'na gelen turistler, sık sık denize girdi.

Bayram tatilini Fethiye'de geçiren tatilciler, hafta boyunca etkili olan yağışın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle plajlara akın etti.

Macera tutkunları da Babadağ'da yamaç paraşütü yaptı. Paraşütçülerin gökyüzündeki görsel şovu, plajda güneşlenen vatandaşlarca ilgiyle izlendi.

- Caretta carettalara ilgi

Ortaca ilçesinde günübirlik tekne turlarına katılanlar, Dalyan Kanalı'nda gezme fırsatı buldu. Tur kapsamında, Dalyan'daki kaya mezarlarını izleyenler, daha sonra dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda denize girdi.

Bazı tatilciler, İztuzu Plajı'ndaki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yavru caretta carettalar ile tedavisi süren kaplumbağaları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güney Ege Sahillerinde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement