Güney: "Filistin'deki Çocuklar AK Parti'nin Gücü ile Rahat Nefes Alıyor" - Son Dakika
Yerel

Güney: "Filistin'deki Çocuklar AK Parti'nin Gücü ile Rahat Nefes Alıyor"

Güney: "Filistin\'deki Çocuklar AK Parti\'nin Gücü ile Rahat Nefes Alıyor"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “Filistin’deki çocuklar AK Parti’nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor” dedi.

24.02.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, " Filistin'deki çocuklar AK Parti'nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti Tekkeköy ve Kavak İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi.

İlk olarak Tekkeköy ilçesinde düzenlenen kahvaltıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, partililerin sorunlarını dinledi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör, çok sayıda partili, mahalle ve köy temsilcilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Güney, "Tekkeköylüler şunu unutmasın. Tekkeköy'de arkadaşlarımız sizler çalışıyorsunuz AK Parti'yi iktidara getiriyorsunuz ya yalnızca Tekkeköy için Samsun için çalışmıyorsunuz. AK Parti dünya mazlumlarının umudu haline gelmiş bir partidir. Recep Tayyip Erdoğan dünya milletlerinin mazlumların, ezilmişlerin kan ve gözyaşı içerisinde bulunan Müslüman topluklarının umudu hale gelmiştir. Siz burada çalışıyorsunuz, onlar için de çalışıyorsunuz AK Parti iktidara sizin gayretlerinizle oylarınızla geliyorsa güçlü bir şekilde orada temsil ediliyorsa arkadaşlar Filistin'deki çocuklar AK Parti'nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor. Somali'deki çocuklar açlıktan kırılmıyor neden sizin gayretleriniz çalışmalarınız AK Parti'yi iktidara getiriyor, AK Parti iktidarı iyi işler yapıyor iyi işler yaptıkça dünyadaki ezilmişlere kol kanat geriyor. Onların umudunu söndürmeyeceğiz, onların umudunu Türkiye'ye bakarak devam ettireceğiz. Onun için diyorum ki AK Parti herhangi bir parti değildir. Bende AK Parti'de uzun süreler bulundum. Ama bu dönem bende dedim ki tarih yazan bu AK kadroların yanında yer almak istiyorum. Onun için yola çıktım karşınıza geldim" diye konuştu.

Kahvaltı programının ardından Güney, bir diğer program olan AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı'nın yemeğinde partililerle bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve çok sayıda partili katıldı. Oldukça samimi geçen yemekte Kavaklılar, sorunlarını Güney'le paylaşarak ardından hatıra fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güney: 'Filistin'deki Çocuklar AK Parti'nin Gücü ile Rahat Nefes Alıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement