Güngör: "Üzerine Katarak Gelişiyoruz" - Son Dakika
Spor

Güngör: "Üzerine Katarak Gelişiyoruz"

Güngör: "Üzerine Katarak Gelişiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 21. hafta maçında grubun iddialı takımlarından Kocaeli Birlikspor’a konuk olacak temsilcimiz İnegölspor’da maçın hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Taşkın Güngör, son iki haftadaki çıkışlarını Kocaeli deplasmanında da sürdürmek istediklerini söyledi.

04.02.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 21. hafta maçında grubun iddialı takımlarından Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak temsilcimiz İnegölspor'da maçın hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Taşkın Güngör, son iki haftadaki çıkışlarını Kocaeli deplasmanında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Dün gerçekleştirilen çalışma sonrası Kocaeli Birlik maçına ilişkin açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, "İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. 3 maçta 7 puan aldık. Keşke 9 puan olsaydı diyoruz. En azından mağlup olmadan ilk yarıdaki çizgimizin üzerine çıkarak devam ediyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım. Henüz ligin ortalarındayız. Önümüzde 42 puanlık bir süreç var. Alacağımız puanlarla nerede olacağımız belli değil. Bu konuda bir kehanette bulunmak doğru değil ama şu aşamada iyi bir süreçten geçiyoruz. İyi bir dönem geçiriyoruz. Bunu hafta sonu oynayacağımız Kocaeli maçına taşımak istiyoruz" dedi.

"Artık her rakip zor ve puanlar birbirine yakın" diyen Güngör, "Grubumuzda kendinizi her hafta farklı bir konumda bulabilirsiniz. Maçlardan mağlup olmadan çıkabilmek çok önemlidir. Rakibinizi tutma ve puanınızı koruma anlamında önemli. Devam etmek istiyoruz. Bu takım bunu başarabilecek güçte ve karakterde. Sporcularımızın performansından, birlikteliklerinden, çalışmalarından çok memnun oluyorum. Her gün üzerine katarak gelişiyoruz. Bu süreçte fazla sıkıntıya düşmeden iyi bir takım olma yolundaki hızımızı sonuçlarla daha da hızlandırmak istiyoruz. Bunlardan bir tanesi de önümüzdeki Kocaeli maçıdır. İnşallah oradan da iyi bir sonuçla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Türker ve Erdi'nin sakatlıklarından dolayı Kocaeli maçında görev alamayacak. Onların haricinde ufak tefek sakatlıklar var ama maça çıkabilecekler. Türker ve Erdi dışında eksiğimiz bulunmuyor. Diğer arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Güngör: 'Üzerine Katarak Gelişiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement