Güngören Belediyesi Personeline Yangın Söndürme Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Güngören Belediyesi Personeline Yangın Söndürme Eğitimi

Güngören Belediyesi Personeline Yangın Söndürme Eğitimi

Güngören Belediyesi personeline Yangın Tatbikatı ve Yangın Söndürme Teknikleri Eğitimi verildi.

25.10.2014 16:31  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi personeline 'Yangın Tatbikatı ve Yangın Söndürme Teknikleri Eğitimi' verildi. Eğitimin ardından boş bir alana dökülen benzinle çıkartılan yangına müdahale eden personel, itfaiyecilerden tam not aldı.

Güngören Belediyesi tarafından 'İş Sağlığı ve Güvenliği' kapsamında 'Yangın Tatbikatı ve Yangın Söndürme Teknikleri Eğitimi' verildi. İki gün süren eğitimlerin ilk gününde çalışanlar yangın türleri, yangına müdahale teknikleri, olası bir yangın anında nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirilirken, olası yangınların önüne geçebilmek için alınabilecek önlemler de anlatıldı. Yangına zaman geçirmeden ilk müdahalenin öneminin anlatıldığı eğitimde, yangının fark edilir edilmez 110 numaralı Yangın İhbar hattının aranarak kısa öz bilgilerle itfaiyenin yönlendirilmesi gerekildiği belirtildi.

Eğitimin ikinci gününde ise çalışanlara uygulamalı yangın söndürme eğitimi verildi. İlk günde olduğu gibi personellere yangın söndürme tüpü ile alevlere nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda tatbikatı yaptırıldı. İtfaiye Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen tatbikatta boş bir alanda benzin dökülerek yakılan ateş ilk önce itfaiye ekipleri tarafından, daha sonra da belediye çalışanları tarafından söndürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören Belediyesi Personeline Yangın Söndürme Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement