Güngören'de Silahlı Saldırı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Güngören'de Silahlı Saldırı: 2 Ölü

Güngören\'de Silahlı Saldırı: 2 Ölü

Haber-Kamera: Gökhan DANACI - Soner HASIRCIOĞLU - İSTANBUL DHAGüngören'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler seyir halindeki aracı kurşun yağmuruna tuttu.

08.03.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Gökhan DANACI - Soner HASIRCIOĞLU - İSTANBUL DHA

Güngören'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler seyir halindeki aracı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırı sonrası araçta bulunan 3 kişiden biri kaçarken diğer iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, Akıncılar Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde dün akşam saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler, İnönü Caddesi üzerinde içinde 3 kişinin bulunduğu seyir halindeki 34 JY 3731 plakalı aracı durdurarak kurşun yağmuruna tuttu. Saldırı sonrası otomobili kullanan Fırat Kızıltay araç içerisinde, Ethem Sasa ise araçtan yaralı halde kaçarken kaldırımda hayatını kaybetti. Ayrıca aracın sol arka koltuğunda oturan ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin de saldırı sonrası kaçtığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de saldırı sonrası vurulan kişilerin hayatlarını kaybettiğini belirledi.

POLİS DETAYLI İNCELEME YAPTI

Saldırı sonrası polis ekipleri olay yerine şerit çekerek caddeyi araç trafiğine kapattı. Araç üzerinde detaylı inceleme çalışması yapan polis, çevredeki vatandaşların ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak çevredeki işyerlerin güvenlik kameralarını da detaylı olarak inceledi. Olayın ardından polisin incelediği araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Aracın kaldırılmasının ardından yol saat 02.00 sıralarında trafiğe açıldı. Ölen bir kişinin yakınları da olay yerinde sinir krizi geçirdi. Saldırı sonrası hayatını kaybedenler cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırılırken, polis de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırı anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde saldırganların ateş etmeleri görünmezken seyir halindeki saldırıya uğrayan beyaz aracın bir anda durduğu görülüyor. Daha sonra duran aracın geri geri hareket etmesiyle aracın sol arka kapısından bir kişinin kaçtığı, sağ ön kapıdan ikinci bir kişinin kaçtığı görülüyor. Ayrıca ön sağ kapıdan inen yaralı kişinin eliyle karnını tuttuğu da güvenlik kamerası görüntülerine yansıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güngören'de Silahlı Saldırı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement