Güngören'deki İbadethaneler Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Güngören'deki İbadethaneler Dezenfekte Ediliyor

Güngören\'deki İbadethaneler Dezenfekte Ediliyor

Güngören Belediyesi’nin sağlıklı ve temiz çevre için dezenfeksiyon çalışmaları çerçevesinde, ilçedeki tüm cami ve mescitler ilaçlanıyor.

19.08.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi'nin sağlıklı ve temiz çevre için dezenfeksiyon çalışmaları çerçevesinde, ilçedeki tüm cami ve mescitler ilaçlanıyor.

Halk ve çevre sağlığı konusunda çalışmalarını yürüten Güngören Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, ilçe halkının, daha temiz, sağlıklı ve steril ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri amacıyla, ilçedeki cami ve mescitlerin ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Yıl boyunca gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları kapsamında, Güngören'deki cami ve mescitlerin fiziki temizliği de yine Güngören Belediyesi ekiplerince yapılıyor.

İbadethanelerin yanı sıra, ilçedeki yeşil alanlar, çocuk parkları ve ağaç dipleri, kene ve haşerelere karşı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilaçlanırken, ortak kullanım alanlarında bulaşıcı hastalıkları, kötü kokuları ve haşereleri önlemek amacıyla sağlık ocakları, okullar, pazar yerleri, konteynerler, su depoları da belirlenen program kapsamında düzenli olarak ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören'deki İbadethaneler Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement