Güngören Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Güngören Futbol Turnuvası Başladı

Güngören Futbol Turnuvası Başladı

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Güngören Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 'Renklerin Kardeşliği' sloganı ile başladı.

16.04.2014 08:22  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Güngören Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 'Renklerin Kardeşliği' sloganı ile başladı.

Güngören Belediyesi Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi kapsamında gerçekleştirilen 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası' bu yıl 'Renklerin Kardeşliği' sloganı ile başladı. İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı turnuvanın açılışı Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever ve Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Seyyar'ın başlama vuruşuyla yapıldı. Açılış töreninde ilk maç, Güngören Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi arasında yapıldı.

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, turnuvada bu duygular çerçevesinde mücadele edildiğini vurgulayan Başkan Şakir Yücel Karaman, "İlçedeki kurumlar arası dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl turnuvanın 10.sunu düzenlediklerini' belirterek, "İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarını bu platformda kaynaştırmaya çalışıyoruz. Kurumlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve işbirliğini artırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuva bir araya gelme kültürünün gelişmesine de katkı sağlıyor. İlçemize hizmet veren kuruluşları iş yaşantıları dışında da önemli değerleri paylaşmalarını görmek bizi mutlu ediyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement