Güngören, Geri Dönüşüm Şampiyonu'nu Arıyor - Son Dakika
Yerel

Güngören, Geri Dönüşüm Şampiyonu'nu Arıyor

Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Okullar Arası Geri Dönüşüm Atık Toplama Yarışması başladı.

27.11.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Okullar Arası Geri Dönüşüm Atık Toplama Yarışması başladı.

Güngören'deki öğrencilerin çevre bilincini arttırmak, geri dönüşümlü atıkları kaynağında ayrı ayrı toplama alışkanlığı kazandırmak için her yıl düzenlediği Okullar Arası Geri Dönüşüm Atık Toplama Yarışması başladı.

Geri dönüşüm konusunda eğitimlere önem gösteren Güngören Belediyesi her yıl öğrencilere yönelik eğitimlerine ve teşvik çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Bu yıl öğrenciler, okullarında, Atık Pil, Atık Pet Şişe ve Kapak, Karışık Ambalaj Atığı kategorilerinde yarışacak. 30 Nisan tarihine kadar sürecek yarışta en fazla geri dönüştürebilir atık toplayan üç okul ödüllendirecek.

Yarışma tarihleri arasında okullarda ayrı ayrı kutularda biriktirilen atık piller, ambalaj atıkları ve atık pet şişeler Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince tartılarak makbuzlarla düzenli olarak alınacak (makbuzun 1 nüshası okula bırakılır). Yarışma bitiş tarihinden sonra makbuzlar toplanarak puanlama yapılarak, en fazla puan toplayan ilk üç okul geri dönüşüm 1'incisi, 2'ncisi ve 3'üncüsü olarak ödüllendirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören, Geri Dönüşüm Şampiyonu'nu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement