Güngören Kurban Kesim Alanı Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Güngören Kurban Kesim Alanı Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Güngören’de hazırlanan modern kurban kesim alanı vatandaşlardan tam not aldı.

04.10.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören'de hazırlanan modern kurban kesim alanı vatandaşlardan tam not aldı. Kurban kesim alanına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar bir yandan kendilerine ikram edilen kavurmaları yedi, diğer yandan da alana kurulan dev led ekrandan kurbanlıklarının kesimini izledi.

Güngören Belediyesi tarafından Çinçindere Caddesi üzerinde kurulan kurban kesim merkezi teknolojisi, hijyeni ve ikramlarıyla vatandaşlardan tam not aldı. Kurban sahipleri kesim alanında kendilerine ikram edilen kavurmaları yerken bir yandan da kesilen kurbanlıklarını alana kurulan led ekrandan seyretme imkanı buldu.

Sokaklarda ve kontrolsüz açık alanlarda uygunsuz kesimler nedeniyle mağduriyet yaşanmaması, vatandaşların hijyenik ortamlarda İslami usullere uygun olarak kurban ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla hazırlanan kurban kesim merkezinde vatandaşlar son teknoloji mobil kesim üniteleriyle kurbanlıklarını kestirdi.

Parçalama ve kesim için uzman kasaplar görev yaparken, alana kurulan mescit, sağlık çadırı ve otopark ise vatandaşların Kurban Bayramı'nı daha rahat bir biçimde geçirmesini sağladı.

"BUNDAN SONRA KURBANI HEP BURADA KESTİRECEĞİZ"

Güngören Belediyesi'nin yaptığı kurban kesim tesisini çok beğendiğini dile getiren İsmail Kılıç, "İlk defa geldim. Bundan sonra hep burada kestireceğiz" diye konuştu.

Ergün Bingöl isimli bir vatandaş, "Yapılan hizmet çok güzel. Ben avcılardan geliyorum. Şakir Yücel Karaman'a çok teşekkür ediyorum. Ben 1 saatte hayvanımı aldım" derken, Mehmet Gülenç isimli bir kişi ise her belediyenin böyle bir hizmet vermesi gerektiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören Kurban Kesim Alanı Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement