Günnar, Seçim Çalışmalarını Akçaabat İlçesine Yoğunlaştırdı - Son Dakika
Yerel

Günnar, Seçim Çalışmalarını Akçaabat İlçesine Yoğunlaştırdı

Günnar, Seçim Çalışmalarını Akçaabat İlçesine Yoğunlaştırdı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü.

21.10.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü. İlçede terminal ziyareti ile programlarına başlayan Günnar, terminaldeki tüm yazıhaneleri tek tek ziyaret etti. Yolcuları da ziyaret eden Günnar, yolculara ve otobüs kaptanlarına 'Kazasız belasız hayırlı yolculuklar' temennisinde bulundu. Günnar, ilçede Pazar yeri ile Hamamçimeni Çarşısı ve etrafında esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, hemşehrilerinden destek ve dua istedi. Günnar, akşam programları kapsamında ise ilçenin Kireçhane Mevkii ve Yaylacık Mahallesinde esnafları ziyaret ederek, kahvehane ve çay ocaklarında halkla buluştu.

Günnar, AK Parti iktidarından önce esnafların kan ağladıklarını belirterek, "Vergisini sigortasını ödeyemiyor, aldığı kredinin faizini dahi ödeyemediği için kepenk kapatmak zorunda kalıyordu. AK Parti iktidarı ile birlikte esnafımızın önü açıldı, esnafımız işlerini büyütür, aldığı krediyi ödeyebilir, vergisini, sigortasını yatırırken, çalıştırdığı işçilerle de istihdama katkı sağlar duruma gelmiştir. Esnafa 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımıza yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Gençlerimize, kadınlarımıza iş yeri açmaları durumunda faizsiz kredi desteği sunacağız" dedi.

AK Parti ile Türkiye'nin geliştiğini, Türkiye ile birlikte Trabzon'un da Akçaabat'ın da geliştiğini ifade eden Günnar, "Sağlık, eğitim, ulaşım başta olma üzere ülkemiz çağ atlamıştır. Hizmetlerimiz inşallah bundan sonra da devam edecek. Trabzon halkı, Akçaabat halkı her zaman hizmetin yanında yer almış, bundan sonra da hizmetin yanında yer alacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Günnar, Seçim Çalışmalarını Akçaabat İlçesine Yoğunlaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement