"Günümüz Haricileri" Tüyap Kitap Fuarında Konuşuluyor - Son Dakika
Güncel

"Günümüz Haricileri" Tüyap Kitap Fuarında Konuşuluyor

"Günümüz Haricileri" Tüyap Kitap Fuarında Konuşuluyor

"Dünden Bugüne Haricilik ve Neo-Hariciler" Kitabının Yazarı Dr. Ali Ünsal İstanbul TÜYAP Kitap Fuarında!

13.11.2015 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dünden Bugüne Haricilik ve NEO-Hariciler" Kitabında, IŞİD, Taliban, El-Kaide, Boko Haram gibi günümüz Haricilerini Anlatan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Dr. Ali Ünsal 13 Kasım Cuma Günü, Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarı'na konuk oluyor.

9 yayınevi ile kitap fuarına katılan ve imza günlerinin yanı sıra birçok etkinlik düzenleyen Kaynak Kültür Yayın Grubu 13 Kasım Cuma günü, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı'nda Dünden Bugüne Haricilik ve Neo-Hariciler'in anlatılacağı bir panel düzenliyor. Saat:16:15-17:15 arası Marmara salonunda gerçekleşecek olan, Araştırmacı Yazar Ali Ünal, Gazeteci Yazar Ali Bulaç ve Ilahiyatçı Akademisyen Dr. Ali Ünsal'ın konuşmacı olarak katılacağı panelin moderatörlüğünü İlker Gültekin yapıyor.

13 Kasım Cuma günü saat 14:30-15:30 arası Kaynak Kültür Yayın Grubu standında kitaplarını imzalayacak olan, Dünden Bugüne Haricilik ve Neo-Hariciler kitabının yazarı Dr. Ali Ünsal; İslamiyet'in ilk yıllarında siyasi bir oluşum olarak ortaya çıkan hariciliğin, günümüzde IŞİD, Taliban, El-Kaide, Boko Haram gibi yansımalarıyla dünyayı tehdit etmeye devam ettiğini belirtti. Haricilerin; kendilerini hakkın yegâne savunucusu, Allah yolunun mücahitleri, doğrunun biricik temsilcileri gibi gördüğünü ve genç neslin; cihat, kahramanlık, Allah davasına sahip çıkma gibi hamasi sloganlarla kandırıldığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Günümüz Haricileri' Tüyap Kitap Fuarında Konuşuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement