Günün İddia Kuponları Eurosport.com'da - Son Dakika
Spor

Günün İddia Kuponları Eurosport.com'da

İddia severler Eurosport.com'un sizler için hazırladığı günün iddia kuponuna bakmadan bahis oynamayın.

30.08.2014 17:10  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Saygı/

@bsaygi14

301 | Bursaspor - Galatasaray

Süper Lig'de iki takımın da ilk maçında kısır bir 90 dakika bekliyorum. İlk 45 dakikada tarafların 0-0 lık eşitliği bozamama ihtimali oldukça yüksek. Bursa seyircisinin baskısı ve son yıllarda Bursapor'un Galatasaray'a kurduğu üstünlük de psikolojik olarak yeşil beyazlı takımı bir adım öne çıkarıyor.

Tahmin: İY/MS: 0/1

Oran: 6.50

356 | Mersin İdmanyurdu - Beşiktaş

Süper Lig'in ilk haftasında Mersin deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ta hafta içi oynanan Arsenal maçının yorugnluğu bir hayli fazla. En büyük gol silahı Demba Ba'nın sakatlığı Mersin stadındaki zeminin bozukluğu, Akdenizin sıcak ve nemli havası.. Tüm bu etkenler bir araya geldiğinde ortaya çıkan en makul seçenek alt olarak görünüyor.

Tahmin: Alt

Oran: 1.70

359 | Atletico Madrid - Eibar

Son şampiyon lige yeni yükselen ve Real Sociedad galibiyeti ile dikkatleri üzerine çeken Eibar'ı konuk ediyor. İlk maçında büyük bir sürpriz yapan Eibar'ın oldukça kısıtlı kadrosu, Vicento Calderon'un o etkili baskısı karşısında fazla dayanamayacaktır.

Tahmin: H1

Oran: 1.55

Alphan Doğualp/

@alphandogualp

339 | İstanbul Başakşehir - Kasımpaşa

Süper Lig'e kısa bir aranın ardından yeni ismi yeni stadı ve yeni yüzleriyle geri dönen İstanbul Başakşehir, sezonu İstanbul derbisiyle açıyor. Geçen sene Şota ile başarılı sonuçlar alan ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa, takımının iskelet kadrosunu korumayı başardı. Özellikle Hoffenheim takımından Eren Derdiyok'u kadrosuna katan Kasımpaşa'nın, kısa bir milli takım macerasının ardından tekrar Süper Lig'e geri dönüş yapan Abdullah Avcı'nın ekibine karşı zorlanacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçının olması ve iki ekibinde hücum hatlarının güçlü olmasından dolayı karşılaşmada karşılıklı gol ve goller görebiliriz.

Tahmin: KG Var

Oran: 1.55

355 | Roma - Fiorentina

İtalya Ligi'nde ilk hafta harika bir maça sahne olacak. Geçen sezon şampiyon Juventus'un ardından ligi 85 puanla ikinci sırada bitiren Roma sahasında Fiorentina'yı ağırlayacak. Transfer döneminde Fenerbahçe'den Salih'i kiralayan Roma defans bölgesinde Benatia'yı kaybeden Roma'nın Cuadrado, Rossi ve Roncaglia gibi yıldızlarından yoksun olacak Fiorentina karşısında zorlanmayacağını düşünüyorum. Muhteşem taraftar baskısıyla Roma kendi evinde Fiorentina'yı eli boş gönderir. Ayrıca bu karşılaşma için 2,5 üstü de denenebilir.

Tahmin: 1

Oran: 1.55

369 | Espanyol - Sevilla

Geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, karşılaşmada 1-0 öne geçmesine rağmen Valencia'dan son dakikalarda yediği golle lige kötü bir başlangıç yapmıştı. Ev sahibi Espanyol ise tam tersi maçın 90. dakikasında bulduğu golle deplasmanda Almeira ile 1-1 berabere kalmayı başardı. İki takımdada çok önemli eksiklikler bulunuyor. Espanyol'da Caicedo,Arbilla ve Hector Moreno Sevilla'da ise Beto, Alejandro Arribas, Gameiro ve Cristoforo oynayamayacak. Gol yönünden kısır geçmesini beklediğim maçın ilk yarısı berabere bitebilir. Bu maça ayrıca 2.5 altı da denenebilir.

Tahmin: İY 0

Oran: 1.90

Dünya Basketbol Şampiyonası tahminleri

Meric Gürsoy/

821 ABD- Finlandiya

Tahmin: Üst

Oran: 1.70

815 Yeni Zelanda - Türkiye

Tahmin: 2

Oran: 1.70

817 Porto Riko - Arjantin

Tahmin: 1

Oran: 1.70

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Günün İddia Kuponları Eurosport.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement