Günün Tahminleri Burada - Son Dakika
Spor

Günün Tahminleri Burada

Günün Tahminleri Burada

123-Chievo - Juventus Juventus son 11 maçını kazandı ve inanılmaz bir form yakalamış durumda.

31.01.2016 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

123-Chievo - Juventus

Juventus son 11 maçını kazandı ve inanılmaz bir form yakalamış durumda.Chievo evinde son maçlarda idare etse de rakip Juventus'a direnebilecek güçte değiller.Güzel oranı ile Juventus galibiyeti mantıklı bir tercih.

Maç Sonucu - 2

Oran: 1.40

135- Real Madrid - Espanyol

Real Madrid geçen hafta bir kazaya uğradı fakat bu hafta aynı hatayı yapmayacaktır.Evinde Barcelona mağlubiyeti sonrası 5 maçta tam 27 gol atıp sadece 5 gol yediler.Espanyol ise deplasmanlarda büyük zorluk çeken bir ekip.Real Madrid rahat bir galibiyet alacaktır.

Maç Sonucu - 1

Oran: 1.40

137-St Etienne - Paris St Germain

St Germain'in muazzam formu devam ediyor,zaten bu ligin çok üstünde bir kadroya sahipler ve son 6 maçı kazanmayı bildiler bu maçlarda sadece 2 gol yediler. Saint Etienne evinde başarılı bir ekip son 4 iç saha maçının 3 tanesinden galip ayrılmayı başardılar fakat Psg'ye direnemeyeceklerini düşünüyorum.

Maç Sonucu - 2

Oran: 1.45

377- Cambuur - Heerenveen

Cambuur istediği puanları toplayamıyor olsa da rakiplerine gol atma başarısı gösterebilen bir ekip,son 5 maçta 9 gol atıp 9 gol yediler ve iç sahada son 6 maçın 5 tanesinde gol bulmayı başardılar.Heerenveen ise son 2 maçını kazandı ve bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta 15 gol atıp 25 gol yediler.İki ekibin bulacağı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Alt Üst 2,5 Gol - Üst

Oran: 1.40

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Günün Tahminleri Burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement