Gurbetçi Hayırsever Gaziantep'te 18 Derslikli Okul Yaptıracak - Son Dakika
Yerel

Gurbetçi Hayırsever Gaziantep'te 18 Derslikli Okul Yaptıracak

Gurbetçi Hayırsever Gaziantep\'te 18 Derslikli Okul Yaptıracak

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve hayırsever Ökkeş Çıldır, arasında 18 derslikli ortaokul için imza protokolü imzalandı.

11.07.2014 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve hayırsever Ökkeş Çıldır, arasında 18 derslikli ortaokul için imza protokolü imzalandı.

Gaziantep Valiliği toplantı salonunda yapılan imza protokolüne Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Ökkeş Çıldır ve ailesi katıldı.

Gaziantep Valiliği'nde düzenlenen imza protokolünde konuşan Vali Erdal Ata, okulu yaptırmak için girişimde bulunan hayırsever Ökkeş Çıldır'a Gaziantep eğitimine yapmış olduğu destekten dolayı teşekkürlerini ifade etti. Türkiye'nin ve Gaziantep'in en büyük sorunlarından birisinin eğitim olduğuna dikkat çeken Vali Erdal Ata, gelişmiş ülkelere bakıldığında eğitime yapılan yatırımların göz doyurucu nitelikte olduğunu belirtti. Eğitim sorununu çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Ata, hayırseverlerin de Gaziantep'in eğitim sorununun çözülmesinde büyük bir duyarlılık gösterdiklerini ve Ökkeş Çıldır ile imzalanan protokolle birlikte 80. İmza protokolüne ulaştıklarını aktardı. Artan nüfus artışı ile birlikte sürekli yeni dersliklere ihtiyaç duyulduğunu belirten Ata, eğitime daha fazla yatırım yapılması gerektiğini kaydetti.

Hayırsever Ökkeş Çıldır ise Gaziantep eğitimine yapmış olduğu katkıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Çıldır, yapılan yatırımı gençliğe ve geleceğe yapılan bir yatırım olarak nitelendirdi ve özellikle eğitime yapılan bu yatırımdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Çıldır'ın ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de yapılan hayır karşısında çok duygulandığını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu hayırların karşılığını vermeye gayret göstereceklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil İlçesi Osmangazi Mahallesi'nde yaptırılacak olan 18 derslikli Ökkeş-Asiye Çıldır Ortaokulu'nun imza protokolü gerçekleştirildi. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gurbetçi Hayırsever Gaziantep'te 18 Derslikli Okul Yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement