Gürbüz'den Erdemliler Hareketi Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gürbüz'den Erdemliler Hareketi Derneğine Ziyaret

Ergani'ye yeni atanan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti

08.10.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor. Diyarbakır ve Türkiye aşığı olduğunu belirten Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, "Vatan ve memleket aşkı bize hizmet etmeyi emrediyor" dedi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Ergani'ye yeni atanan kaymakam Mehmet Ali Gürbüz erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti Başkan Atilla Kaymaz, "Ergani ilçesine yeni atanan kaymakam Sayın Mehmet Ali Gürbüz Erdemliler hareketi derneği il başkanlığımızı ziyaret Ederek bizleri onurlandırdılar sağolsunlar böyle güzel hizmet aşkı ile halkın sorunlarını kısa sürede dinleyen ve sorunlarını çözen değerli kaymakamlarımıza ihtiyaç vardır Kısa bir süre önce Diyarbakır Ergani İlçemize atanan sayın kaymakam Mehmet Ali Gürbüz Ergani halkının sevgisini kazanmıştır bizler için önem arz ediyor her zaman kim güzel insani hizmet yaparsa bizlerde bir STK olarak yanlarındayız" diye konuştu.

STK'ların kendileri için önem arz ettiklerini belirten Ergani Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise, "Bildiğiniz gibi STK'lar bizler için önem arz ediyor. Faydalı hizmetler yapan STK'larımıza her zaman kapımız açıktır. Bugün Türkiye'de önemli bir yeri olan Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanlığını ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretten çok memnun kaldığımızı söyleyebilirim Türkiye'de ve Bölgede bu tür faydalı hizmetler yapan Stklerimize her daim ihtiyaç vardır Başkan Atilla Kaymaz beye ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz el birliği ile halkımıza en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gürbüz'den Erdemliler Hareketi Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement