Gürbüz Tarihi Kırkpınar Güreşleri Öncesi Başpehlivanlığa Göz Kırptı - Son Dakika
Spor

Gürbüz Tarihi Kırkpınar Güreşleri Öncesi Başpehlivanlığa Göz Kırptı

Gürbüz Tarihi Kırkpınar Güreşleri Öncesi Başpehlivanlığa Göz Kırptı

Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesi Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi’nce 91’incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde Ali Gürbüz birinci oldu.

19.05.2016 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesi Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi'nce 91'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz birinci oldu.

Büyükmandıra Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen organizasyonda, 25 başpehlivan mücadele etti. Finalde Serhat Gökmen'i puanlamada yenen Ali Gürbüz şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLUK PUANLAMADA GELDİ

91'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde final güreşine kalan Serhat Gökmen ve Ali Gürbüz müsabakasının ilk bölümünde yenişme olmadı. Maçın puanlama bölümünde Gürbüz birinci oldu.

Böylelikle Pehlivanların Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesinde son form tuttuğu er meydanı olan Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olan Tarihi Kırkpınar Güreşlerin de Ali Gürbüz başpehlivanlığa göz kırptı.

"EN İYİ ŞEKİLDE KIRKPINAR'A HAZIRLANARAK ALTIN KEMERİ TEKRAR GERİ KAZANACAĞIM"

Ali Gürbüz final maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel bir organizasyon olduğu için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Kırkpınar başpehlivanları buradaydı. Kırkpınar öncesi bizim için antrenmandı. Güzel oldu. Güreşte birinci oldum. Sakatlığımı yavaş yavaş atlatıyorum. İnşallah en iyi şekilde Kırkpınar'a hazırlanarak altın kemeri tekrar geri kazanacağım" diye konuştu.

Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, başpehlivanlık madalyasını Ali Gürbüz'e takdim etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gürbüz Tarihi Kırkpınar Güreşleri Öncesi Başpehlivanlığa Göz Kırptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement