Gürçayır Beldesinde Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Gürçayır Beldesinde Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Gürçayır Beldesinde Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Beldedeki Gürçayır İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Gül'ün de katıldığı etkinlik kapsamında, 2 kilometre yürüyüş yaptı.

06.06.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde bulunan Gürçayır İlk ve Ortaokulu öğrencileri, sağlıklı yaşam yüşüyüşü yaptı.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler, Sağlık Bakanlığının Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında, Sivas- Kayseri karayolundaki düğün salonundan okula kadar 2 kilometre yürüdü.

Kaymakam Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürçayır İlk ve Ortaokulunun Sağlık Bakanlığının Beslenme Dostu Okul Programı'na katıldığını belirterek, projeye destek veren ve bu yıl sonu etkinliği için sağlıklı yiyecekler yapıp getiren velilere teşekkür etti.

Okul Müdürü İbrahim Karasoy da Sağlık Bakanlığının ilgili programına aralık ayında müracaat ettiklerini dile getirerek, "Bu kapsamda, sağlıklı beslenmeyi, hareketli yaşamayı, obeziteyle mücadeleyi okulumuzun gündeminde tutmaya çalışıyoruz" dedi.

Yürüşün ardından okulun spor salonundaki resim ve teknoloji tasarım sergisi gezildi, öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlendi.

Etkinliğe Şarkışla Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kılıç, Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan ve ilçe protokolü katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürçayır Beldesinde Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement