Gürcistan 2015 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunlarına Doğru - Son Dakika
Kültür Sanat

Gürcistan 2015 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunlarına Doğru

Gürcistan başkenti Tiflis'te 26 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları meşalesi Gürcistan turunun ardından başkente getirildi.

17.07.2015 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcistan başkenti Tiflis'te 26 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları meşalesi Gürcistan turunun ardından başkente getirildi.

Tiflis'in merkezinde bulunan Tavisupleba Meydanı'na kadar Gürcistan Spor ve Gençlik Bakanı Tariel Kheçikaşvili'nin taşıdığı Olimpiyat Oyunları meşalesini Gürcistan Başbakanı İarkli Garibaşvili, çocukları ve Bakanlar Kurulu'yla karşılayıp özel hazırlanan sahneye çıkardı.

Gürcistan'ın 67 ilçesinde dolaştırılan 2015 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları meşalesinin Tiflis'e getirilmesini kutlayan Garibaşvili, "Bugün inanılmaz güzel bir gün. Başkentimiz 9 gün sonra en seçkin Olimpiyat festivallerinden birine ev sahipliği yapacak. Tiflis, Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği için hazır" diye konuştu.

Tüm sporculara başarılar dileyen Başbakan Garibaşvili, olimpiyat meşalesini 2 ay boyunca tüm Gürcistan'da dolaştıran gönüllülere teşekkür etti.

Tiflis'te gerçekleştirilecek Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları'na 50 ülkeden sporcular katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Gürcistan 2015 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunlarına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement