Gürcistan Büyükelçisi, Başkan Karaosmanoğlu'na Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Gürcistan Büyükelçisi, Başkan Karaosmanoğlu'na Konuk Oldu

Gürcistan Büyükelçisi, Başkan Karaosmanoğlu\'na Konuk Oldu

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

02.10.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Nezaket ve tanışma niteliğinde geçen görüşmede samimi diyaloglar da yaşandı. Ülke büyükelçilerinin görev süreleri boyunca yerel yönetimlerle iyi ilişki kurmaları amacıyla gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da yer aldı.

Ziyaret konuşan Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze "Her zaman Ankara- İstanbul arasındaki yolculuklarımda beğenerek geçtiğim Kocaeli kentinin Büyükşehir Belediye Başkanı ile tanışmak istedim. Bu kenti beğendiğimi ifade etmek isterim. Bu amaçla sizleri ziyaret etmek ve tanışmak istiyordum, bu da mümkün oldu" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu ise konuşmasında, "İki ülke arasındaki ilişkilerin çok iyi olması bizler içinde çok önemlidir. Ekonomik, ticari ve kültürel alandaki güzel ilişkilerin yerel anlamda da devam edeceğini biliyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürcistan Büyükelçisi, Başkan Karaosmanoğlu'na Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement